Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Kés/alatt 5. szezonja

Nem sok sorozatról mondhatjuk el, hogy amerikai és magyar sugárzása éppen ugyanott tart, de a Kés/alatt (Nip/Tuck - ejtsd: nipták) az USA-ban és nálunk is 73 epizódot számlál a február 19-i leállás óta, melynek okát már mindenki kívülről fújja.

Igen, a hollywoodi írósztrájkról van szó, mert bár eredetileg is susogták, hogy a Kés/alatt 5. szezonja két részletben kerül képernyőre, de a sztrájk váltotta végleg valóra ezen, a rajongók számára rémálommal felérő szcenáriót. De már nem kell sokáig kezelni a sorozat hiánya okozta elvonási tüneteket, ugyanis az 5. évad maradék 8 része január 6-tól folytatódik. (Persze egyelőre csak Amerikában, de a Viasat 3 eddigi tempójából ítélve nekünk sem kell túl sokat várni arra, hogy megtudjuk, még mit tartogatnak a nézőknek az írók.)



A Kés/alatt egyébként a tervek szerint 2011-ben fog véget érni a hatodik évaddal, melyet a mostanihoz hasonlóan két részletben, 2010-ben és 2011-ben fognak sugározni, de előbb még a főszereplőkkel is meg kell egyezni az anyagiakról, ami minden bizonnyal sikerülni fog, s ezzel Julian McMahon és Dylan Walsh a legjobban fizetett sorozatszínészek közé fognak kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    Hat igen, sajna pl az Atlantis sem erte meg.
  • winnie #7
    gondolj arra, hogy minden 150. sorozat éri csak meg a hatodik évadot. az ilyen ritka, mint a fehér holló.
  • ZeGa #6
    Hát nekem ez az egyik kedvencem és alig várom, hogy folytatódjon, de az elszomorít, hogy csak 6 évad lesz összesen, csinálhatnának többet is.
  • akyyy #5
    hát de a lost is ott tart itthon ahol az amerikai. axnen is és rtlen is:O
  • Dakkon #4
    ennek a hírnek örültök, mert nem tudtam h mi van az egyik kedvenc sorozatommal. :D pont tegnap keresgéltem a neten.
    nekem az 5. évad nagyon bejött. nem annyira "brutális", sokkoló, kicsit melegebb színek, világosabb hangulat, nekem így is nagyon bejött.
  • winnie #3
    uhh, te szerintem valamit nagyon nem értesz.

    a szökés szeptembertől májusig megy - az rtl meg most nyáron azonnal elkezdte adni ahogy véget ért. ritka az ilyen. hamarabb fizikai képtelenség lett volna. (más kérdés, hogy nyáron nem érdemes semmit adni, csak amire nem nagyon kíváncsi az ember. szóval vicces, hogy most sírsz, holott ilyen gyorsan nem került nálunk képernyőre még a szökés.)

    (abból meg nem érdemes ítélni, hogy akad egy sorozat, ami 3-4 hónappal az amerikai premier után jön a viasatra, mert az rtl-en vagy a tv2-n frissebb premier is akad.)

    (de azért valahol édes, hogy míg régen annak örültünk, hogy egy sorozat 2-3 év után befutott hozzánk, most szinte kivétel nélkül mindent látunk pár hónappal az amerikai sugárzás után, de van, akinek ez sem elég. karcsiszemüveges kányelem, na.)
  • DarkEvilPiccolo #2
    Szóval akkor lesz plusz 8 részünk még, aztán várhatunk 2010-11-ig a következő és a tetejében utcsó évadra. Szép... Habár, ha csak ilyen színvonalat tudnak nyújtani mint amilyet az 5. évaddal nyújtottak, akkor annyira nem is bánom, hogy vége lesz, mert ez az évad iszonyatosan röhejes volt. Alig volt 1-2 jó rész benne... Remélem a 6. évad odabax majd azért.
  • BB7 #1
    A Viasat meg tudja oldani! Nem is értem hogy! Bezzeg a RetekKlub a rohadt Szökéssel! ... Színvonal/Szánalom...