Szekeres Viktor

A TV2-re kerülhet a Bajnokok Ligája?

A TV2-n jó ideje nem látni rendszeresen sportműsorokat, hajdani sportszerkesztőségét is leépítette, ám pluszköltségek ide vagy oda, a csatorna végre felismerte azt, hogy sportra szüksége van egy magára valamit is adó tévének.

Régebben ökölvívást közvetített a TV2, de ez közel sem jelentett rendszerességet, ráadásul hiába volt a nézettség, ha a csatorna ki volt téve a bokszoló teljesítményének, ugyanis, ha valakit egyszer elnáspángoltak, azt már közel sem lehetett olyan jól eladni, hiába volt a beceneve Vipera, Erőpista vagy Munkásököl. (Plusz idővel a néző rádöbbent, hogy nem sok sportérték rejtezik abban, ha Kovács XI. János egy líbiai hentessel törli fel a padlót.)

A TV2 a hírek szerint úgy döntött, hogy nemzetközi presztízzsel bíró sportesemények közvetítése után fog nézni, így lehet, hogy ringbe fog szállni a Moto GP vagy a Forma-1 majdan lejáró jogaiért, sőt, az is előfordulhat, hogy a nemsokára megpályázandó országos BL-jogokat (labdarúgó Bajnokok Ligája) is megpróbálják megszerezni, melyeket, vagyis az első választás lehetőségét az m1 birtokolja. (BL-meccseket egyébként még a TV6-on lehet látni Hajdú B. István kommentálásával.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kelso #6
    Nem hinném, hogy adhatnak reklámot közvetítés közben.
    A legnagyobb gáz az, hogy csak keddenként adnak meccset.
    Már azt is látom előre ahogy Csisztu bejelentkezik élőben valamelyik stadion játékosbejárójánál, miközben keblére öleli valamelyik sztárfocistát.
  • cibuu #5
    Hát eléggé borzalmas a helyzet meccsek tekintetében.
    Pl egy előfizetéssel nem tudok minden olyan adót fogni amin lehet sport.
    van upc-direct, ezen nincs tv6 és eurosport2.
    ezért kénytelen vagyok emellett helyi kábeltvre is előfizetni hogy legyen sport1-2,eurosport1-2(magyar!)sportklub,tv6...
    azt hiszem ez tarthatatlan.
    sok ember marad le a meccsekről,mert ezek a fejesek nem tudnak megegyezni normálisan.

    a másik meg tényleg a reklám probléma.
    az még hagyján hogy meccs közben felugrik egy reklám,az a gáz, amit az eurosport1 csinál hogy sportközvetités közben egyszerüen beteszenek egy nagyképernyős reklámot-reklámokat több percig,addig az ember lemarad egy gólról,vagy egyéb látványos sport dologról..
    inkább letöltöm torrenten a meccset vagy rapidshare-én komolyan mondom.
  • gigian #4
    Nem is volna rossz, csak legyen rendes kommentátor, és adjanak le minden mecset!! Mert itt legalább mindenki láthatná, reklám és mindenféle okoskodás nélkül! A forma 1 meg maradjon ahol eddig volt!! Tényleg változtathatnának a kereskedelmi csatornák a hozáálásukon.
  • NSC #3
    hát volt már rá precedens hogy "felugrott" a meccs egy kis ablakba és ment a reklám egész képernyőn.de én személy szerint a forma1-et hagynám az rtl-en.Sztem jól megvan csinálva.A BL...hát nem tudom ki lenne a kommentátor...Csisztu?Én amondó vagyok h ne legyen a tv2-n semmi,mert azon csak rontani tudna.
  • Mosza #2
    Hát én is el tudom képzelni, hogy meccs közbe reklámot raknak :)! Tiszta szégyen ez a Tv2 az RTL klubbal együtt!
  • bippo #1
    Neee, még a végén focimeccs közepén elkapcsolnak fél óra reklámra. Sportesemény vagy a nemzeti tévén, vagy sportcsatornán, vagy olyan helyen legyen, ahol megbecsülik magát a sportot is, és nem csak reklámforrásként tekintenek rá. A TV2-ben ilyen téren nem bízom.