Szekeres Viktor

Mellbedobással gyözött a TV2 női Győzikéje

Ahogy várható volt, sokan cuppantak rá Hargitai Bea dokumentarista stílusban felvett sorozatára, melynek minőségéért több, elsőosztályú hazai filmes forgatókönyvíró is felelt.

A TV2 csak idén fedezte fel magának a playmate Hargitai Beát, aki a kedden bemutatott Szenorita Szöszi előtt olyan valóságshow-kban lett az ország kedvence, mint a Kiválasztott, vagy a Hal a tortán. Nem véletlen, hogy a TV2 a nézői reakciókat is látva/olvasva úgy döntött, hogy a modell megérdemel egy saját sorozatot.


Természetesen ezen reakciók nem színészi képességére vonatkoztak, azonban a nézőknél pozitívan csapódott le Hargitai naivitása és rácsodálkozása az élet furcsa dolgaira, s minden bizonnyal e képességei is szerepet játszottak abban, hogy a TV2 kedd este főműsoridőben a Senorita Szöszivel 443 ezer kereskedelmileg fontos, 18 és 49 év közötti nézőt ültetett le a képernyők elé.

A konkurens RTL Klub a Mennydörgő robaj című scifijével 441 ezret csábított magához, s bár a különbség klasszikusan statisztikai hibahatáron belüli, de mégiscsak olyan siker, amire lehet építeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #18
    Ja és a jobb melle magasabban volt mint a bal... de persze azóta orvosolták a problémát...
  • smaszi #17
    Ez a ..banc pózolt vagy 4 éven keresztül a falamon, és nézd meddíg jutott...pedíg csak "jó teste van"....de az biztos, h. nem csak azért foglalkoznak vele, hanem benyalta magát (be.ugta) valami fontos fejesnél, így az kénytelen volt kénye-kedve szerint képernyőre rakni...
  • Aldo Moro #16
    1: Ki az a Hargitai Bea? Mit tett le az asztalra? 2: Ez valami új győzike show, csak a kettesen? Ki néz ilyeneket? Egyszer egy fél részt néztem győzikéből is, basszus, visszafejlődtem egy évet.
  • Tinman #15
    Minden relatív.
    Amúgy a very hot jelző jobban illik rá.
  • Tinman #14
    Menjé' WoW-ozni, abban több az értelem ugye?
  • dez #13
    És szerintetek nem leszbi? Vagy biztos csak várja az igazit... ;)
  • HunGripen #12
    Tudjátok, hogy mi a sz*rság. Az, hogy ott mutatták az Aktívban, hogy az anyja, hogy agódik, hogy nem tudja hol van a lánya. De azért ott van a kamera melette, meg forgatókönyvírók(ez van a cikkben) írják meg, hogy mi történjen.

    Kalapos01:Nem azért köpködöm mert az a divat, hanem azért mert marhaság.
  • Mr Csé #11
    ez a nő nem szép
  • kalapos01 #10
    Csak tudnám kik azok a bugyuták, akik nem nézik, mégis köpködik, mert az a divat.
  • Laza #9
    Csak tudnám kik azok a bugyuták, akik nézik is ezt a szemetet ... ráadásul szórakoztatja is őket, OMG :)