Alex

Ősszel jön a FIFA 09

Az EA hosszú évek óta csak másodvonalbeli FIFA játékokat dob piacra, de a cég ismét azt ígéri: az új verzió nagy változásokat hoz.

A vállalat közlése szerint 250 új jellemzőt fog tartalmazni a FIFA 09, és ugyan biztosan senki nem fogja abakusszal végigszámolni ezeket, a legjelentősebbek mégis figyelemreméltóak. A PC-s verzió producere, Paul Hossack nyilatkozata szerint speciálisan a számítógépekre kapott változatot kapunk, mivel a konzolos verziók fejlesztése külön zajlik. Ugyan továbbra is lehetséges lesz a gamepados játék, de új egér és billentyűzetvezérlést dolgoztak ki, mely "örökre megváltoztathatja a személyi számítógépekre szánt focijátékokat."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékost a WASD billentyűkkel mozgathatjuk, miközben az egérmutatóval meghatározhatjuk, merre akarunk passzolni vagy lőni. A gép által írányított játékosokat az egér görgőjével vezérelhetjük, azaz a csapat együttműködése jobban hangszerelt lesz. A kezdő játékosok az egyszerűbb verziót is választhatják, ilyenkor a játékos egyszerűen követi az egérkurzort, azaz azt nem kell a billentyűzetről irányítanunk. Az átdolgozott grafikai motor gond nélkül fut 1920x1200-as felbontásban, és ennélfogva nehéz lesz nem észrevenni a focisták nagyon részletesen kidolgozott arcvonásait.

"Olyan dolgokkal akartuk gazdagítani a PC-s verziót, amely más platformon nem megvalósítható." - nyilatkozta Paul Hossack. "Nem csak egy átdolgozott konzolos verziót akartunk kiadni, ezért készült az új irányítási rendszer. A PC online lehetőségeit widgetekkel használjuk ki; a Kedvenc Csapat widget például összegyűjti a csapattal kapcsolatos híreket, évadbeli statisztikákat."

A játék ősszel fog megjelenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • clizer #20
    Érdemesebb befektetni egy konzolba...nem kell az állandó gépfejlesztgetés,sztem:)
  • w77d #19
    mindenképp kéne teljes gépet fejleszteni... proci milyen van? amúgy minimum 1giga memó és valami középkat videokártya+ C2D proci dukál egy mai játékhoz...
  • 3Krisz3 #18
    Hello.Nekem a FIFA08 még nem a legjobban,de ment.Viszont a 09 Demó játszhatatlanul akadozik.Kis túlzással képeket látok csak.
    Ez főként minek a hiánya miatt van?
    Mert pl. csak 256MB SDRam van a gépemben,és ha jól tudom 512 a minimum.
    Bár a 08 egész szépen ment.
    Tehát ha veszek pl még 512 Ramot a gépbe akk jó lesz??
    Vagy ez nem ilyen egyszerű és mást is újjítani kéne a gépemen?
    A videókártyám Geforce 6200(256Mb)Ez is szar tudom,de ezzel tudtam játszani a 08-al.Vagy a 09-hez ez már nagyon kevés?
    A kérdésem tehát:Elég a memóriát bővíteni,vagy kéne egy videókártya is???
  • campy #17
    a látszat csal... tavaly is a 08 demojában még nem volt ott 1-2 játékos az egyik csapatban a teljes verzben már igen!...PC-re biztos h átteszik a Milanba Ronaldinhot, bár maradt volna a Barcában:D:D

    most töltöm a demot kíváncsi vok de a 08 nagy csalódás volt a 07-et pedig bármikor előveszem annyira jó sztem!

  • Naxos #16
    biztos jó lesz ha Ronaldinho még a barszába lesz....
  • Skyline #15
    Ne hangoztassuk ezt a konzol és egyéb blabla-t mert nextgen konzolon már a fifa 08 is mérföldekkel komolyabb volt minden téren mint amit pc-re nyujtottak a fejlesztők (pc-n szabályos ps2 portot kapott a nép,nextgen konzolokon egy baromi élvezetes,látványos focigame-t)...
  • geli13 #14
    ez ilyen csuunya? utoljára asszem a 2004essel jatszottam, azóta nem fejldott semmit?:D
  • MC Hapci #13
    addig nem játszok fifával meg ilyen sport cuccokal amíg meg nem csinálják , hogy nem papír emberek vannak a lelátón :D Már több mint 10 éve kb ilyenek az emberek XD igaz fejlődtek valamit deh... Mind 1 amúgy a magyar változat nekem is bejött:) csak azért szedtem le .... az áruház polcáról
  • temes69 #12
    "A kezdő játékosok az egyszerűbb verziót is választhatják, ilyenkor a játékos egyszerűen követi az egérkurzort, azaz azt nem kell a billentyűzetről irányítanunk."

    ez lesz aztán a bonyolult játék ki kapja el az egérkurzort kergetősdi
  • sz4bolcs #11
    C. Ronaldo szabadrúgásaihoz külön animációt rendeltek, vagy mostantól minden játékos Charles Bronson stílusban készül neki?