Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Crank 2 - High Voltage

Érdekes képek érkeztek a Jason Statham főszereplésével készülgető Crank - Felpörgetve folytatásából. Ezek alapján a High Voltage alcímet akár a bábokról elhíresült Uborka című sorozat elnevezése is felválthatná.

A lenti képek a film forgatási helyszínéről származnak és bizony első blikkre - és másodikra is - nagyon nevetségesnek tűnnek. Statham, mint egy hormonzavaros Schwarzenegger, nem mutat túl fényesen.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mindenesetre megvárjuk a végét, de azért érdekes, hogy hogyan jutnak el a sztoriban idáig. Chev kicsit kiakad, mikor egy csapat gengszter ellopja szinte megsemmisíthetetlen szívét. Hősünk nem tököl, átesik egy elektromos implantátum beültetésén, mely fenntartja vérkeringését. Öröm az ürömben, hogy az új szívnek néha-néha komolyabb adag elektromos impulzusra van szüksége ahhoz, hogy ne álljon le.

A forgatás jelenleg is zajlik, a bemutatót 2009. április 17-re tervezi a Lionsgate. Az első videók egyébként az idei Comic Con-on bukkannak majd fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #21
    az első rész befejezése és ezek a képek első ránézésre azért döbbentettek meg, mert a film maga szerintem egy elég reális akcióvígjáték volt, igaz ilyen vírus lehet a valóságban nem létezik, meg voltak túlzások (főleg a humor miatt), de amúgy nem emlékszem olyan jelenetre a filmből ami nem történhetne meg a valóságban, kivéve az utosó jelenetek, mikor annyit zuhant és közben telefonált (ami egy tökjó stílusos ötlet volt), és a visszapattanás, ami egy oltári nagy hangulatromboló jelenet volt, az itteni képeket elnézve, az első gondolatom az volt hogy "mi ez a szar", de adni fogok a filmnek egy esélyt, mert kituggya lehet egy teljes stílusváltás lesz, és egy morbid eltúlzott akciófilm lesz amiben a humoron lesz a fő hangsúly, de az első rész zseniális GTA/Postal fílingjét biztos nem tudja majd űbertelni
  • Atisz #20
    Őőő hsz-od alapján, gondolom nem láttad az 1. rész végét...
  • Hirvaer #19
    A pofám leszakad, hogy nincs egy tetves cikkel kapcsolatos fórum amit el tudnék anélkül olvasni, hogy ne lenne legalább egy "kihaénnemhűbelebalázs", aki egy megveszekedett szót nem ír magáról a filmmel kapcsolatos véléményéről (ami jelen topikkal kapcsolatos fórumnak a lényege.. lenne), hanem önmaga, amolyan semmilyen személyiségét próbálja jobbnak mutatni, magasabbra emelni másokénál úgy, hogy megállás nélkül fikázza a másikat.
    Öreg. Ez egy fórum. Arra való hogy elmond azt, mi a szívedet nyomja. De a témával kapcsolatban(!)

    A téma nem az, hogy tudunk idézni a másik hozzászólásából aztán megpróbálni stílusosan lehülyézni.
    Nem tudom hányan olvassák ezt a cikket, bizonyára marha sokan, azt viszont ne mondja nekem senki, hogy létezne 2 ember aki minden tekintetben tökéletesen egyetért minden tekintetben (legyen ez akár a film látatlanban való elemzése, vagy egy első rész nevének romlása a silány második rész okán, bár a tag nem ezt akarta sugallni).
    Miért akarod hát kiokítani a másikat vagy megmondani mit tegyen, mintha a Te tudásod, inteligenciád, értékrended olyan bazira különb lenne mindenkiénél?
  • koschwarz #18
    nebassz! azt hittem dokumentumfilmet nézek.


    de komolyan: ha egy csupasz pisztolyban látok ilyet, nevetek, de ez a film nem erről szólt. mellesleg mégcsak különösebben nem is voltak annyira durva elszállt akciójelenetek a filmben, sőt, akciófilmnek kifejezetten unalmasnak találtam, erre a végére egy ilyen befejezés...fasság.

  • sylas #17
    az 1nek a sztoryja jó volt de nem tom a 2rész...kissé túlzásba esnek de lehet ettől jooo:D
  • Falatka2003 #16
    Statham a 21. század elejének Chuck Norris-a. Ennyi. Majd 10 év múlva a sorozata nézettségi rekordokat dönget a retekklubon....
  • CaptainRumi #15
    Igazad van :D:D de a lényegen akkor sem változtat.....mostmár hozzáteszem, hogy SZERINTEM :D
  • sexyKane #14
    a 3. képen nem is statham-álarcot húznak a faszi fejére :)
  • CaptainRumi #13
    Már nem azért, de senkinek nem tűnt fel , hogy ezek a képek mekkora átbaszások?????
    Az alatt az állarc alatt a 3. képem nem is Statham van....
    Bármilyen képek is ezek (esetleg valami amerikai uborka) semmi közük a Crank 2 höz

    Csak az Sg.hu próbál itt villogni, mint ahogy tette ezt az Ace Ventura 3 próbálkozással
  • torcipepe #12
    ha már a cikk is úgy kezd, hogy "hormonzavaros Schwarzenegger", akkor nem is lehet más előzetes vélemény, mint hogy szar lesz, de könyörgöm, ez csak néhány kép arról, hogyan veszik le és teszik fel a maszkot egy kaszkadőrre. az első előzetes előtt esetleg az mondhat róla konkrét véleményt, aki a)már látta és visszajött az időben, csak azért hogy elmondja, b)olvasta a forgatókönyvet. nameg jóhogy van benne valótlan, kezdésnek a műszív, de ma már miben nincs?? egy természetfilm is úgy kezdődik, hogy "a drámai hatás kedvéért...", utána folytatódik azzal, hogy nevet adnak az állatoknak, kitalálnak nekik egy személyiséget és elmesélnek valami barátok közt szinvonalú történetet.