Ötvös Tibor

Ismét hódít a Diablo 2

Nem igazán találni szavakat arra, ami a héten történt Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban. A Blizzard közel hét (!!!) éves programja ugyanis újra felkerült az eladási listákra.

A Diablo 2 talán a mai napig az egyik legjobb akció-RPG, számtalan klónja közül egy sem volt képes letaszítani őt a trónról. A harmadik rész bejelentésével - a jelek szerint - a rajongók újra felfedezték maguknak eme remeket és valószínűleg ismét felidézendő a régi emlékeket, rohantak megvásárolni a játékot. Legalábbis Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban.



Előbbi területen a Diablo 2 Battle Chest (az alapjáték és a kiegészítő egyben) az ötödik legjobban fogyó program lett (a második a World of Warcraft Battle Chest), utóbbi földrészen pedig a negyedik helyre tornászta fel magát. Mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy megérdemli az újabb sikert.

Most már csak az E3-at kell kivárni, ahol remélhetőleg pontos megjelenési dátumot kap a Diablo 3, hogy aztán újabb milliós eladásokat produkáljon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #18
    Nem, ők azt mondják, hogy majd ha kész lesz. Általában akkor szokott meglenni a fix dátum, amikor már beindultak a dvdk gyártásai.
    Amúgy WotLK ősznél hamarabb nem lesz, de inkább télen lesz meg. Ha jól tudom most van Friends and Family Alpha állapotban, ez még vagy 2 hónap, lesz még egy closed beta, ami kb 4 hónap, és utána adják ki.
    SC2 szeirntem a WotLK kiadásához képest fél éven belül nemigen, vagyis legkorábban jövő nyár. Ami meg uborkaszezon, bár ez nem igazán szokta a Bliz eladásait befolyásolni:-)
  • tomcsa4 #17
    Én szerintem elsőnek WoW kieg jön ki, utána SC2 és végül Dio3. E3-on megjelenési dátum? Hát a Blizzard sem ismeri. Majd mondanak valamit, de úgysem tartják be!
  • szarvasdinnye #16
    Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

    2010-nel elobb tuti nem jon, SC2-t is mag a Frozen Throne kiadasa ota nyomatjak Blizzard-on bellul es meg kell hagyni, az nem tegnap volt. Bejelentes utan 2 ev kb a jozanul elvarhato idotartam Blizzard-eknal, igy SC2-t is jovo majus korulre lehet saccolni. D3 meg kb ugyanigy egy evvel utana, mikor mar a nagy hype lement az SC2 korul. Igy nem kavar be neki rendesen, plane, ha a WoW WOTLK kiadasat is kozbevesszuk, ami vegulis megint egy nagy erdeklodes kozeppontja lesz. Bar az meg megeshet, hogy kijon karacsony korul!?
  • Griphons #15
    állítólag a dio3 csak a starcraft2 után jelenik meg :(
    márpedig ha így lesz, akkor az sokára lesz, ha mindkét gámával szakítani akarnak...
  • Riddick #14
    Ahogy láttam a 3 at,egyből ráébredtem,hogy kell szereznem egy 4870 es Atit és egy 26" Sasmung monitort ,hogy sokkoló legyen az élmény! ;) Most alakul a dolog! ;)
  • Majadi #13
    Na még ha most kiadnának egy diblo2 bővített változatot,egy úgy világgal mg néhány plusz cuccal egész biztos még jobban szarrá keresnék magukat..Nem is kellene sokat dolgozni rajta.Amúgy mióta bejelentették én is a bneten lógok egy feszt.
  • HUNRusty #12
    ebay-en van uj allapotu
  • edios #11
    Én az első részt akartam megvenni, de nem találtam sehol. Második pedig nem nosztalgia kategória, mert kisebb-nagyobb kihagyásokkal kiadás óta folyamatosan játszogatok vele.
  • dupladurr #10
    Megelőztél :) Ja ez meg a másik, a Blizzard nem is szokott részt venni az E3-on, erre vannak a saját rendezvényeik.
  • dupladurr #9
    Jó, értem én hogy odaírta hogy remélhetőleg, de aki egy kicsit is ismeri a Blizzardot, vagy követte a WWI eseményeit az tudhatja hogy mostanában még nem kell megjelenési dátumra számítani :)

    Elég csak megnézni a Starcraft 2-t amit több mint 1 éve jelentettek be, de már 100% hogy idén nem jelenik meg.