Ötvös Tibor

Készül a Dungeon Siege 3

Chris Taylor, a Dungeon Siege és még megannyi kultikus játék atyja, a német Eurogamernek nyilatkozva elárulta, hogy már megkezdődtek az akció-RPG harmadik részének előkészületei.

Aztán valami olyasmit jelentett be, ami a legtöbb rajongót eléggé meglepte. Az eddig alkalmazott többkarakteres megoldás helyett ugyanis a hírek szerint áttérnek az egyszereplős megoldásra. Ez annyit tesz, hogy a játékos az egész történet során mindössze egyetlen karaktert irányíthat, fejlesztgethet.



Taylor megnyugtatta a rajongókat, miszerint az alapokat nem bántják, a Dungeon Siege 3 az előző részekből merít. Megpróbálják kiküszöbölni a játékosok által is kifogásolt hiányosságokat, az erősségeket pedig tovább javítani. Egyes pletykák szerint az eddig alkalmazott "madártávlatot" felváltja a Mass Effectben és Fallout 3-ban is használt nézet. Taylor ezt nem erősítette meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djyuri #14
    Kicsit le vagyok maradva :D
  • djyuri #13
    Ennek kezd WOW szaga lenni..hajrá...már ezzel a játékkal se fogok játszani....
    Nincs elég egy karakteres játék? juj neten is csak egyet lehetett..LOL..arra ott a wow és társai... Legalább lehessen választani egy vagy több karakteres között... Aki meg nem tud több karakterre figyelni az minek játszik ezzel?
  • Esrohnoil #12
    Én 1 karival harcoltam, a többiek meg a talált tárgyakat cepelték. :D
    Így nem kellett sűrűn visszafutni eladni a cuccost.
  • Tower Guard #11
    Ds1 volt sztem is a legjobb, de a kiegészítés valahogy már nemtetszett:S ds2 sem volt olyan rossz, remélem jó lesz ez is, mert nagyon jól nmegcsinálták. de ha 1 karival vitted végig akkor kicsit nehéz volt válogatni a cuccok közül amit eldobott az ellenség nem?:) de egyszer majd énis végigviszem úgy
  • Vogel #10
    DS1 +kieg a legjobb! DS2 felejtős. Az egy kariről meg annyit hogy én is csak egyet vittem :) Neten is csak 1et lehetett vinni. A többi kari csak nyűg volt. Egy bevált kameranézetet miért kell piszkálni? Pont a bevált dolgokat kéne hagyni, mert ezek "fejlesztésétől" lesz szar a game, mint minden más hasonló próbálkozásnál.
  • Fbn Lx #9
    Na az a jó, én támogatom =)
    Jobban bele tudom élni magam, ha csak egyvalakit irányítok, és úgy jobban is tudok rá figyelni.
  • Atomreaktor #8
    nyugi, nyugi, mi sem örülünk:)
  • Zocsi #7
  • tomcsa4 #6
    NE szedjék már ki a madátvávlatot. Faszomat ez RPG (Hacn and slash igazából) és nem valami buzi TPS. Mi a tetves faszomnak kell divatolni. Ráadásként egy karakter? Meg olvastam, hogy rövidebb történet. Nem ám kapunk 10 órás szar semmit. Kibaszott tetves kurva életbe kell elbaszni a sorozatot. Szarja le azt a kurva Supreme ágat és csináljanak egy méltó folytatást. Faszba ezekkel a tetvekkel. Mindent el kell baszni a divat miatt, hát kapják be a faszomat a kocagémerek.
  • Zocsi #5
    Száni ez a kép!
    Kiwi vagyok... A kettővel nem játszottam, az egyet viszont imádtam! Az egyszereplős még jó is lehet, bár pont azér volt érdekes a DS, mert több karival nyomult az ember... Mellesleg ha valaki nagyon akarta, akkor egy karival is végigjátszhatta.
    Mass Effect van PS3 alá amúgy?