Szekeres Viktor

A TV2 ismét scifi-sorozattal verné le az RTL Klubot

Persze nem mintha szüksége lenne a család egykori tévéjének arra, hogy a hétvégi délutáni sávban erősítsen, hiszen a TV2 szombat és vasárnap délután általában játszi könnyedséggel intézi el a konkurenciát, bár az is lehet, hogy ez az RTL Klubot sem nagyon izgatja.

Viszont a "mindent a nézőkért!" fiktív jelmondat szellemében november 18-án a TV2 egy új amerikai scifi-sorozattal próbál minél több fiatalt a képernyők elé ültetni, hiszen érkezik hozzánk is az ABC Family sikersorozata, a Kyle XY, mely a hazai keresztségben a Kyle, a rejtélyes idegen címet kapta.

Az odakint jelenleg a kettébontott második évadának közepén járó Kyle XY végre olyan scifi-sorozat lesz, melyet nem állítottak le félúton (ld. A mélység fantomja, A küszöb), így ha mást nem, legalább teljes történetet fogunk kapni nyilvánvalóan még éveken át.


Maga a sorozat egyébként egy a szabadban talált fejlett, titokzatos tinédzserfiúról szól, aki semmit sem tud magáról és nem igazi tinihez hasonlóan viselkedik, hanem megnyilvánulásai olyanok, mintha csecsemő lenne. A srác rejtélyes eredetéről a TV2 november 18-tól vasárnaponként fél 4-től rántja le a leplet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wanek #10
    Kissé el vagy tévedve. Én nézek filmeket, hallgatok zenét, olvasok, mellesleg DOLGOZOM is, és időnként fórumozok.
  • winnie #9
    de éppez benne a zép, hogy én nézek sorozatot, filmet, olvasok, hallagtok zenét - te meg gagyizod ezeket és fórumozol. napestig. de ez is szép.
  • gPROject #8
    Hát a Kyle az biztos nem gagyi. Nagyon jó kis sori csak az a baj -mint minden sorival-, hogy lefogják szinkronizálni. :(
  • Kelta #7
    Egyébként a sorozat egész jó...nekem tetszett
  • wanek #6
    "itt a sok gagyi sorozat, film, könyv, zene, festmény - nincs más hátra, mint a net előtt ülni és fórumozni?" - ez volt az igazi fórumhuszáros dolog. Ezt pont magadra kéne értened, aki - állítólag az összes filmet és sorozatot látta -, emellett itt fórumozik, sőt, moderál...
  • winnie #5
    "Gagyi kereskedelmi tévékbe (csiga, retek, stb.) gagyi sorozato(ka)t!"

    régen lehet, hogy így volt, de ma már nem divat (illetve nem vall sok jóra), ha valaki látatlanban f*kázik. ez afféle fórumhuszáros dolog.

    (és ilyenkor merül fel a kérdés. akkor mi legyen? itt a sok gagyi sorozat, film, könyv, zene, festmény - nincs más hátra, mint a net előtt ülni és fórumozni?)
  • winnie #4
    jaja. jól mondod. úgy kéne, hogy van két csatorna és az egyiken, ha van valami, akkor a másikon semmi.

    ööö, izá, sorry. az már megvolt, amikor csak egy tévé volt. régi szép idők.
  • Kagemusha #3
    Az igazan jo sorozatokat (pl. Firefly) meg nem folytatjak odakinn sem.
    Nna ez a leggagyibb dolog!

    Amugy vicces, hogy a cikk alapvetoen a TV2rol szol, te meg az RTL musorait emlegeted!
  • wanek #2
    Gagyi kereskedelmi tévékbe (csiga, retek, stb.) gagyi sorozato(ka)t! Ez kell az ezeket bambuló gagyi nézőknek. Meg még több győzike, mónika, meg hasonlók.
  • Csaba42 #1
    Minidg csak az örökös harc, "kissé" rohadt unalmas már ez, s hogy emiatt lemaradok jópár filmről. Nem lenne egyszerűbb egymás utáni időpontokban adni, hogy minél többen meg tudják nézni, vagy hülyeséget beszélek?