Dojcsák Dániel

Szexi magyar cyber-szépségverseny

A Miss World, Miss Balaton és Miss akármi mellett miért éppen a számítógépfüggő lányok maradnának ki a női bájak megmérettetéséből? A chat szobák és a klánharcok dzsungeléből kilépve idén végre igazi arcukat és testüket is megmutatják a hazai cyber lányok, akik többnyire a játékos- vagy az internetes társadalom berkeiből ugranak majd a virtuális kifutóra.

Az idei World Cyber Games csukló- és ujjízületeket próbáló harcai mellett feltűnt egy egészen meglepő mellékág is, ahol elsősorban a számítógépes játékvilág lányai mutathatják meg, hogy nem csak avatarjaik, de valós megjelenésük is vonzza a tekinteteket. A verseny tétje sem kicsi, hiszen az 1 milliós összdíjazású megmérettetés első helyezettje 400 000 forinttal lesz gazdagabb, ráadásul ő lesz az egyik hazai nyomtatott játékújság arca, míg az udvarhölgyek 250 - 100 000 forintot kapnak, a közönségdíjas lány pedig 200 000-t.

Klikk ide! Klikk ide!

A nevezés a napokban indult el online formában, de máris több tucat hölgy töltötte fel képeit és rövid bemutatkozását a World Cyber Girls oldalára. Nevezni egészen augusztus 5-ig lehetséges, s az augusztus 20-ig összegyűlt szavazatok és pontok alapján az első 10 helyezett tovább jut a hazai WCG döntő keretein belül megrendezett élő szépségversenyre. A nevezés természetesen díjtalan, viszont a legalább 18 éves életkor kötelező. A vicces kedvűek jó ha tudják, hogy a nevezés moderált formában zajlik, tehát pornográf és egyéb sértő tartalmú képek, szövegek nem kerülnek ki az oldalra.

Klikk ide! Klikk ide!

A nevezés első néhány napja után úgy tűnik, hogy eddig körülbelül egyenlő arányban vannak a valóban gamer lányok és az önjelölt/fél-profi modellek. A jelentkezők között akad olyan lány, akinek ugyan semmi köze nincs a cyber világhoz, de profi flash alapú honlapja, reklámszereplései és csinos külsője mégis meglágyítja a szavazók szívét.

Előfordul nem egy esetben, hogy a jelentkező hölgyek nem is értik meg a "Hogyan kapcsolódsz a játékvilághoz?" kérdést és olyanokat írnak be, hogy "Az interneten találtam", "Játék az egész élet", "modell". Ennek ellenére számos lánykát találni, akik saját bevallásuk szerint tényleg a játékos társadalom részei. Többnyire a Need For Speed köti le őket, de találtunk Sims, CoD2 fanatikusokat és olyat is, akinek két World of Warcraft zombi bátyja van.

Klikk ide! Klikk ide!

A mezőny egyébként erősnek tűnik modell típusú és valódi lányokból is, de már csak a szövegek miatt is érdemes végignézni őket. A legmeglepőbb kommentárt író jelölt, Szakálas Ágnes így ír magáról: "nem vagyok tipikus csaj,imádom a playstation-t! Valahogy mindig fiúnak készültem :-) A lányok sem igazan szerettek,de ez abszolút hidegen hagyott :-))))))))))))))". A jelenleg hetedik helyen tanyázó lány feltöltött fotói (utolsó kép) alapján kevéssé hihető hogy fiúnak készült, de az érthető, hogy miért nem szerették a lányok. A

legtöbb nevezőről egyébként az érdeklődők többet is megtudhatnak, hiszen nagy részük iWiW-es adatlapja könnyen elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Oblivion 5 #39
    Igy kapcsolódom a játék világhoz XD
    ez mekkora N00b-ság XD
  • SPY0817 #38
    Hát tombol az inteligencia a http://www.worldcybergirls.com/ on. Eszméletlen amik bevannak írva de ezen dőltem nagyot mikor beírta, hogy:

    -Így kapcsolódom a játékvilághoz:
    Interneten találtam
    stb...
  • atomkrumpli #37
    Így kapcsolódom a játékvilághoz: és beír három pontot
    egy banánt megérdemelne :-)
  • Leventuszéy #36
    Nah, konkrétan neki adtam vagy 4* 5 csillagot;) Hajrá!
  • Rinc3 #35
    "Így kapcsolódom a játékvilághoz: kártyajátékok , társasjátékok"

    :D Az ilyenekről mindig eszembe jut az a régi vicc, hogy Mit csinál egy szőke nő két fagolyóval egy gumiszobában.
  • Rinc3 #34
    "elsősorban a számítógépes játékvilág lányai mutathatják meg, hogy nem csak avatarjaik, de valós megjelenésük is vonzza a tekinteteket"

    Ennek aztán -mint kiderült- abszolút semmi köze nincs a valósághoz. Pedig egy fair szavazás még érdekelt volna is.
    Ez így kb annyi, mint azok a reklámok amik senem viccesek, senem jók csak van bennük két csöcs és ablaktörlőt reklámoznak.
    Ezzel a hozzáállással rendezek bátyámnak egy "volt barátnőim" versenyt, aztán meghívom Sári Évit meg Horváth Évát pózolni mellette apró pénzmag fejében, úgyis mindenki tesz a szabályokra.
  • partizan182 #33
    Kedvesem konkrétan ő, Kati, és már 2 perce viháncol a kommenteden :)
    Tessék szórni az ötcsillagokat.
  • Vorpal #32
    Remélem nem az a kedvesed aki ezt irta :
    "Így kapcsolódom a játékvilághoz : n"

    .DDD - gondolom ez nőt jelent.D
  • Leventuszéy #31
    Hehe, kb a 3/5 része a nevezőknek nem vette, hogy ez miről szól, azért Nimmerfroh Katalinnak van egy elég terebélyes játéklistája, egy ilyennel lehet szerezni pár helyet, én automatikusan 1-2, esetleg 3 csillagot nyomtam be annak, aki ilyeneket írt, hogy Model, meg interneten találtam..
  • partizan182 #30
    Kedvesem is indult, úgyhogy tessék csak ezerrel szavazni.