Németh Szabolcs

Warhammer 40.000: Dawn of War: Dark Crusade

Igen, jól látja mindenki: a Dawn of War: Dark Crusade a hosszú fejlesztési időszakot túlélve végre elkészült.

Már az előző epizód is nagyon sikeres volt és ezt lovagolták meg a fejlesztők, amikor úgy döntöttek, hogy a Dark Cusade révén tovább építik, fejlesztik a Warhammer világát. A programban két új fajt kapunk (Tau, Necron) a már meglévő öt mellé. Ezzel sajnos fel is merül egy megkerülhetetlen kérdés. Vajh hogyan sikerül kiegyenlíteni az erőviszonyokat? Sajnos már a korábbi részben is problémák adódtak a nem megfelelő kiegyensúlyozottságból. A Relic Studios mindenesetre fűt-fát ígér, amiből majd kiderül, hogy mi valósult meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az biztos, hogy a Dark Crusade többet nem csúszik és október 27-én megjelenik és ami igazán örömteli az az, hogy a DC az eredeti játék nélkül is futni fog!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nsaf #20
    vki küldjön már ide egy cd key-t nagyon kéne... [email protected]
  • vezse49 #19
    tudna vki mondani a Dark Cruadehez egy CD KEY-t???? előre is thx érte
  • LordAdam911 #18
    mar nem kell de azert koszi
  • LordAdam911 #17
    nagyon megkoszonnem
  • LordAdam911 #16
    valaki adna egy dc kulcsot?
  • zátony #15
    hali
    miért nem tudok lanon az összes fajjal játszani?
    pedig fenn van a winter assault is! mi a teendő?
  • DonJoker #14
    Sziasztok!
    Sajnos nem nagyon van időm játszani... havonta 2-3 játékot nyomok az SM-el lenyomom az Orkokat aztán ennyi. A problémám az, hogy szinte minden fejlesztést felteszek és minden épületet megépítek, de a játék végén a technológiámat nagyon lepontozza. Ez miért van?
  • RealPainKiller #13
    Hogy lehet multiban tolni hogy minden néppel lehessen menni?
  • tatuba #12
    Sziasztok! Legyen szíves írja le valaki, lehet-e online játszani nem eredeti verzióval, ha igen, mi a módja. szerverkereső?
  • faber #11
    Nekrons > minden más >:) (na jó, ez így nem teljesen igaz, de én most ép az élőhalott robotokkal purgálom az élőket, szóval nekrons ftw)
    Én végigtoltam az eredeti DoW campaign-t, a WA-ba kicsit beleuntam, idegesített, hogy váltogatott össze vissza a frakciók közt...de ez a kieg. most nagyon állat lett...ha nem vinné el a játékra szánt időm jelentős részét a WoW...tuti tolnám méginkább :)
    Eddig a nekron, tau és SM csapatokat kóstolgattam, meg kicsit a káoszt...jobbára ezek is jönnek be stílusilag, bár a taukat még szokni kell, kicsit komplexebbek a többinél.
    Ahogy én látom eddig:
    Nekron = brutális pwn-olás, a hadseregük nem valami változatos, de közelharcban bárkit apró darabokra szed, és azért a ranged damage-ük se elhanyagolható. A megszált gépjárművekkel, meg a mozgatható monolittal, valamint azzal az elképesztően jó cuccal, hogy a csapatok jórésze hozzáteleportálható az épületeikhez...hát űbertápok na.
    SM = jó öreg, hightech cucc, a szokott flexibilis gyalogság, király gépek...mm, dreadnaught ftw :)
    Tau = na itt érdekes, csak kóstolgatom még...az biztos, hogy nagy távolságra kellemesen pusztítóak, közelharci egyységeiket nem tesztelgettem még, bár mondjuk az fincsi, hogy azok a szárnyas egységek instant készülnek, jól jönnek a csata elején, mikor még alig van valami védelem...meg érdekse, hogy van 2 épületük, amelynél egyik megléte esetén kizárja a másikat...érdekes színfolt...
    A többiről nem írok, nem tudom menyiben változtak...meg nem is nagyon próbáltam még ki őket..eldarok-imperial guardok-ork-ok nem voltak sose a kedvenceim, SM-fun voltam, de a nekron-ok most megingattak kicsit...
    Na ennyit a személyes véleményemről, mindenesetre a játék mászt hev :)