SG.hu

Magyar felirattal érkezik a FIFA 06

A népszerű sportjáték sorozat legújabb, magyar feliratos verziója várhatóan 2005 októberében fog megjelenni.

Az Electronic Arts Magyarország bejelentette, hogy a FIFA sorozat legújabb szériája, a FIFA 06, Playstation 2 (PS2) és PC-s rendszereken hazánkban magyar felirattal fog megjelenni. A bejelentés mérföldkőnek számít a szórakoztatóipari óriás történetében, hiszen a PS2-re fejlesztett játékok közül a FIFA 06 lesz az első, magyar felirattal is rendelkező szoftver. Az EA a világ egyik legnépszerűbb focisorozatának legújabb verzióját várhatóan 2005 októberében jelenteti meg.


A cég évről évre kiadja FIFA-sorozatának legújabb részeit, de emellett általában külön kiegészítőkkel jelentkezik a világ- és kontinensbajnokságok apropóján. Az új változaton jelentős fejlesztéseket végeztek a játékmenet és a csapatmenedzselés területén. Ezeket az újdonságokat, az izgalmas meccsek feledhetetlen pillanatait most elsőként a PS2 konzolon és személyi számítógépen magyar felirattal élvezhetik a hazai rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gumikacsa #4
    Ja, érdekes ez az Electronic Arts Magyarország, ugyanis pár éve pontosan ők nem engedélyezték a játék leszinkronizálását (valamelyik kommentátor mondta volna fel a szöveget egyik kereskedelmi rádió studiójában), az EA-től már megvolt az engedély, csak az volt a kikötésük, hogy a magyar kiadónak hozzá kell járulni...nem járult hozzá....
  • Norbi7 #3
    Nagyon jól mondod (sűrű megjelenés), és én is remélem hogy ez csak a kezdet és egyre több játékban találok magyar szöveget.
  • janyikzs #2
    Ezt a kezdeményezést kellene több cégnek is átvenni, reméljük a jövőben így lesz.
    Sajnos a sűrűn megjelenő FIFA részek az, ami miatt nem fogom ezt a játékot megvenni. Ha egy játékot veszek, akkor azt akár 2-3 év múltán is előveszem játszani. Mivel ez a játék 4 évenként úgy kb. 6 résszel bővül (+1 vb, +1 eb miatt), ezért átlagosan 7-8 havonta frissül a játék, és most ki akar játszani a 2003-mal, ha egyszer létezik a 2005-ös is.
  • NEOreg3 #1
    dejóóóóóóóóóóó