SG.hu

Új Panasonic DIGA DVD-felvevők

A Panasonic két új DIGA DVD-felvevőt mutatott be, amelyek legújabb jellemzője a villámgyors indulási válaszidő, melynek köszönhetően, a készülék bekapcsolását követően a felvétel akár 1 másodpercen belül megkezdhető.

A gyártó szerint az LP üzemmód javított, 500 soros vízszintes felbontása kétszer olyan éles képeket eredményez, mint az elmúlt év modelljei. Az új 12 bites AD-konverter nagy bitmennyiségű, magas sebességű mintavételezést tesz lehetővé a sajtóanyag szerint a "legapróbb részletek megörökítése és a lenyűgöző mélységű, egyenletes és gyönyörű felvételek készítése" érdekében. Minden modell rendelkezik PAL Progresszív Pásztázási funkcióval, aminek köszönhetően "részletekben gazdag, nagy felbontású" képet élvezhetünk a lejátszás során.

Klikk ide!
Panasonic DMR-ES10 - klikk a képre a nagyobb változathoz

A két új modell, a DMR-ES10 és a DMR-EH50 - a Panasonicnál már szokásosnak tekinthető DVD-R és DVD-RAM formátum mellett - DVD-RW (video formátum) és +R felvételi, valamint +RW lejátszási képességgel is rendelkezik, a személyi számítógépekkel és DVD lejátszókkal való kompatibilitás érdekében. A DIGA DVD felvevők a DVD-RAM formátum minden előnyével rendelkeznek; így az egyidejű felvételi és lejátszási, a véletlen elérési, a csúsztatott idejű lejátszási, a lemezen történő szerkesztési és a TV műsorok és állóképek azonos lemezre történő felvételét lehetővé tévő többformátumú adatkompatibilitási funkciókkal.

A többformátumú felvételben és lejátszásban rejlő előnyöket a felhasználók immár formátum választásától függetlenül élvezhetik. Ezen felül minden modell képes DVD-RAM-, DVD-R-, +R- és DVD-RW-lemezek írására; és DVD-RAM, DVD-R1, +R1, DVD-RW1, +RW1, DVD-Audio, DVD-Video, Video CD, Audio CD (CD-DA), és CD-R/RW2 MP3*/JPEG formátumú lemezek lejátszására.

Klikk ide!
Panasonic DMR-EH50 - klikk a képre a nagyobb változathoz

A DMR-EH50 asztali DVD felvevő készülék 80GB3 kapacitású merevlemezzel rendelkezik, amely maximálisan 142 órányi felvételi időt biztosít a felhasználók számára. A "Smart Wheel(TM)" távvezérlő segítségével gyorsan kereshetők meg és játszhatók le a felvett műsorok (200x-os gyorskeresés és gyorsított lejátszás közbeni egyenletes keresés). Beépített SD memóriakártya-olvasója és SD kártyán tárolt JPEG képek megjelenítésére alkalmas megjelenítője a gyártó szerint egyszerű megosztást és kapcsolatot biztosít a DVD-felvevő és sok más személyi számítógép, digitális fényképezőgép és kamkorder, valamint egyéb SD-kompatbilis A/V berendezés, mint például a vállalat teljes mértékben integrált VIERA plazmamegjelenítői között. A DMR-ES10 2005 áprilisától, a DMR-EH50 2005 májusától kerül forgalomba Magyarországon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vax #4
    Hát ezek nem. :(
  • stukov #3
    DivX-et lejátsza? Ha nem, akkor shit.
  • vax #2
    A HDD nélküliek úgy 80-100 között. A HDD-sek 130-180 közöttiek. Nagyjából. De hogy a +rw-set miért nem tudja írni?
  • concrete #1
    mennyi? - mimennyi?