Franczy

Gates-ék új hírlevélben kívánják terjeszteni nézeteiket

Az elektronikus levelezést, vagyis az e-mailt eddig leginkább a különböző piackutató cégek, spamek küldésével foglalkozó vállalkozások és egyes politikai csoportosulások vették igénybe annak érdekében, hogy megosszák az emberekkel különböző kutatási eredményeiket, reklámjaikat, illetve egyéb nézeteiket. Mostantól pedig maga Bill Gates, a Microsoft elnöke is igénybe kívánja venni az e-mailt ilyen és hasonló célokra.

Egész pontosan arról van szó, hogy Bill Gates, illetve Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója, valamint a szoftvercég egyéb vezető beosztású alkalmazottjai azt tervezik, hogy időről időre kiadnak majd olyan elektronikus hírleveleket, melyekből a halandó felhasználók minden eddiginél alaposabban megismerkedhetnek majd a Microsoft jövőképével, valamint azzal, hogy a redmondi cég hogyan vélekedik olyan dolgokról, mint például a fejlett technológia, vagy éppen a közérdek.

A Microsoft elektronikus hírlevél projektje olyannyira komoly, hogy az első ilyen hírlevelet a hét közepén már ki is adta a cég, és az első levelet ki más, mint maga Bill Gates írta alá. A négyoldalas elektronikus levélben a világ leggazdagabb embere a Microsoft-féle Trustworthy Computing (Megbízható Számítástechnika) kezdeményezésről fejti ki véleményét, vagyis Gates azt elemzi a levélben, hogy a kezdeményezésnek a jelenben és a jövőben milyen szerepet kell játszania abban, hogy mind az otthoni, mind a vállalati számítógépes rendszerek biztonsága jelentős mértékben javuljon.

"A Megbízható Számítástechnika véleményem szerint sokkal inkább egy utazás, mint a végcél. A felhasználók számára ez ügyben az az első és egyben legfontosabb lépés, hogy megértsék: mit kell tenniük annak érdekében, hogy számítógépeik, illetve hálózataik minden eddiginél biztonságosabb és megbízhatóbb működésre legyenek képesek" - olvasható a Bill Gates által jegyzett elektronikus hírlevélben.

A cég szóvivője az új hírlevél projekttel kapcsolatban elmondta, hogy az első hírlevelet csak a Microsoft egyéb hírleveleire jelentkezőknek egy szűk körében küldték szét, valamint utalt arra, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk, hogy az új hírlevelek spam módjára érkeznek majd hozzájuk, ugyanis a hírleveleket csak azok kapják majd meg, akik a megfelelő módon regisztrálták magukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yfel #15
    de azt hiszem mar regen nem is letezik a ceg
    Akkor remélem én vagyok az első aki számodra a jó hírrel szolgálhat: a cég él és virul ls bizony a közeljövőben Motorola G4-es procira alapuló gépet fognak kiadni vadiúj OS-el... remélem ezúttal marketing is lesz a termék mögött de még akkor is nagyon nehéz út áll szerencsétlenek előtt...

    több infóért: www.amiga.com
  • mikike #13
    hibaelhárító hírlevelet nem indítanak?
    ja persze

    a windóznak nincsenek hibái
  • Yfel #12
    Az AmigaOS-t szerintem azért felejtette ki, mert szerencsétlennek még annyi esélye sincs mint a MacOS-nek

    Hú ezért mit fogok kapni :)))
  • Yfel #11
    A Megbízható Számítástechnika véleményem szerint sokkal inkább egy utazás, mint a végcél

    Fordítás: Soha nem fogunk tudni kiadni biztonságos szoftvert, úgyhogy jólesz ha mindenki készül a peccselésre ;)
  • Laci73 #4
    640 kbyte elég lesz mindenkinek....abba már belefér egy email...
  • Troll #1
    Aztán majd jön a hírlevélben: fizzess elö a Windózra, mer sokan vagyunk, de nem elegen...