Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy második részt kap Stallone és Schwarzenegger közös filmje

Elkészülhet az Escape Plan 2.

Októberben röppent fel a hír, hogy második részt terveznek készíteni a Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készített, 2013-as Szupercellának (Escape Plan), s most arról számolhatunk be, hogy a finanszírozás is megoldódni látszik, ugyanis az az Emmett/Furla/Oasistől Randall Emmett és George Furla producerek összeálltak a kínai Leomus Pictures produkciós céggel, így a film kínai koprodukcióban valósulhat meg. A folytatást az első rész forgatókönyvírója, Miles Chapman jegyzi, és Sylvester Stallone is vissza fog térni benne - a többi szereplőről, illetve a rendezőről egyelőre még nincs hír.

Pár éve a Szupercella elég nagy hájp mellet készült el, hiszen a két akciósztár végre egy közös filmben, főszereplőként szerepelhetett egymás mellett. Éppen ezért is volt valahol meglepő, hogy elég nagy bukta lett a végeredmény. A nem túl olcsó produkció Amerikában a kutyát sem érdekelte, mindössze 25 millió dollár bevételt hozott, de nemzetközi viszonylatban 112 milliós bevétel azért kozmetikázta a csalódást keltő belföldi számokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsozso29 #7
    nekem tetszik jó film
  • bmw #6
    Pedig jo gilm volt semmi baj nem volt vele.... Bar a mai fiatalok inkabb a meleg pitet szeretik....
  • Kisssssss #5
    nekem bejött ez a "kemény fiúk vagyunk de az eszünket is használjuk hogy kijussunk" stílus... már nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyen filmet.
  • grebber #4
    Zsír!!!!
  • Zombee #3
    Csodálkoztam is, hogy ennyire elhasalt. Gigantikus sikert nem vártam tőle, de ennél azért többre számítottam.
  • Jawarider #2
    Jöhet. Poénból nem veszik be Wentworth Miller-t ?
  • Kisssssss #1
    az első rész egész jó volt.