Szekeres Viktor

Itt a Gyerekjáték 7 előzetese

Hetedik részt kap idén a Gyerekjáték-horrorsorozat.

Sokak gyerek-, illetve fiatalkorának egyik kedvenc horrorfilmje (vagy inkább horroros élménye) volt a Gyerekjáték (Child's Play) - fura belegondolni, hogy egy 1988-as filmről van szó. A remek fogadtatásban részesült horror folytatása már 1990-ben elkészült, sőt, 1991-ben egy harmadik epizódot is kapott a sorozat. Azóta egy kicsit lassult a tempó: a Chucky menyasszony 1998-ban érkezett, a Chucky ivadéka 2004-ben, a Chucky átka pedig 2013-ban. Idén pedig jön a Cult of Chucky, vagyis a Chucky kultusza (vagy Chucky szektája).


A fent látható előzetes véghez viszi azt a bravúrt, hogy egyetlen új jelenetet sem tartalmat (vagy csak nekünk tűnt mind nagyon ismerősnek), de feltételezzük, hogy aki látta az előző hat epizódot, az a hetediket is meg fogja nézni. A film helyszíne egy elmegyógyintézet lesz, ahol Nica Pierce, a hatodik részből ismert lány töltötte az elmúlt éveit abban a hiszemben, hogy ő volt a felelős családja kiirtásáért, és nem a gyilkos baba. Persze ez csak addig tart, míg fel nem tűnik az intézetben egy terápiás célra beszerzett Jófiú baba, és el nem kezdenek hullani a bentlakók.

A film érdekessége, hogy az egyik főszereplője az időközben felnőtt Andy Barclay lesz, az első Gyerekjáték főhőse, akit megint csak Alex Vincent fog alakítani, mint az első három részben, és a hatodikban. De persze Tiffany (Jennifer Tilly) baba is szerepet kap a sztoriban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Jöhet! :)