Ötvös Tibor

Fifa 17 - az év góljai

Az Electronic Arts összeszedte a Fifa 17 leglátványosabb góljait.

A Fifa 17 az év egyik legnagyobb sikere, de gondolom ez nem lepi meg a rajongókat. Az év végén pedig az Electronic Arts úgy döntött, összegyűjti a játékosok által megszerzett leglátványosabb gólokat és ezt egy videóba rendezve osztja meg a rajongókkal. Ráadásul mindennek a kommentálására megszerezte a játékban is eredetileg a hangját adó Ray Hudson-t és így minden egyes akció egyedi szöveget is kapott.

Azt el kell ismerni, hogy bizonyos játékosok már nagyon profi szinten képesek uralni a játékot, a gólok valóban látványosak és még az azt megelőző mozdulatok között is vannak ámulatba ejtők. Most már csak persze az a kérdés, hogy a Fifa 18-ban melyik újítás tér majd vissza. Vajon a sztori-mód volt akkora siker, hogy kapunk egy újat ismét? Vagy inkább a női ligák kapnak nagyobb teret? Hamarosan kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yamato41 #1
    Azért a fizika nem igazán zavarja ezt a játékot... Árkád szar az egész, nevetséges parasztvakítás, olyan cselekkel, amit IRL sohasem látni, különösen nem éles szitukban, különösen nem sikeresen. A hasraesős sarkazós gólokon hatalmasakat röhögtem, annyira nonszensz... 12 év alatt elmegy, de afölött legfeljebb 12-es IQ alatt...