Ötvös Tibor

A Bulletstorm feldolgozásában tér vissza Duke Nukem

A Gearbox hivatalosan is bejelentette a Bulletstorm új kiadását, melyben Duke Nukem is elérhető lesz.

A Gearbox végre hivatalosan is leleplezte a Bulletstorm új kiadását, mely a Full Clip Edition alcímet kapta. A csapat ráadásul azt is bejelentette, hogy a világ egyik leglazább fickója, Duke Nukem is szerepel a kalandban. Mint kiderült azonban, utóbbi csak akkor lesz elérhető, ha már most előrendeljük a címet. Az április 7-én érkező Bulletstorm: Full Clip Edition a mai elvárásoknak megfelelő grafikát és számos új játékmódot kap majd.

A nagy kérdés persze, hogy mekkora igény lesz a feldolgozásra, hiszen korábban az eredetihez is terveztek egy folytatást, azonban nem úgy alakultak az eladások, mint ahogyan azt várták és ezért törölték a projektet. Persze Duke kétségtelen húzónév (ha mér a jelek szerint önálló játékot nem kap), így érdeklődve várjuk a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #3
    inkább coop kampányt raktak volna bele
  • Ender Wiggin #2
    Jó játék annak ellenére, hogy anyagi bukás volt (gondolom ezért is szabadult meg a kiadási jogoktól az EA). Viszont ez a Duke-dolog rohadt gyenge próbálkozás. Ennyi év alatt már rég össze lehetett volna hozni egy normális folytatást. Ott vannak a példák, Wolf, Shadow Warrior, Doom.
  • Sir Cryalot #1
    ...lapos...