Ötvös Tibor

Visszatér Duke Nukem?


Nagyon úgy tűnik, hogy készül valamire a Duke Nukem sorozattal a Gearbox.

A Gearbox Software a jelek szerint végre kezd valamit a Duke Nukem franchise-zal, hiszen eddig csak a kétes minőségű Forever mellett a balhékról hallottunk. A Duke Nukem 3D feldolgozása azonban sikeres lett és ezen a vonalon elindulva a csapat még vissza is hozhatja tetszhalál állapotából a szériát. Az, hogy merre halad tovább a sorozat még kérdéses, bár tegnap a Twitteren igen érdekes hozzászólás jelent meg Randy Pitchford "tollából".

Egy kérdésre, mely arra vonatkozott, hogy lesz esetleg egy Duke Nukem - Gears of War crossover, a Gearbox vezetője igen érdekes választ adott. Randy se nem tagadta se nem erősítette meg az értesülést, de annyit elárult, hogy december 1-én valami igen izgalmas bejelentésre készülnek. Az persze nem derült ki, hogy esetleg egy új Duke Nukem játékot kapunk vagy valóban csak valamely Gearbox játékban bukkan fel (mondjuk a Borderlands világában például). Mindenesetre várjuk a bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RelakS #1
    Inkább engednék vissza a Steam-re a sokkal jobb Megaton Edition-t. Ez a World Tour a leírások alapján minimum kétes felhozatal.