Szekeres Viktor

Megvan, ki készíti a Harry Potter világában játszódó A legendás állatok további 4 részét

David Yates fogja rendezni A legendás állatok folytatásait.

A Harry Potter-filmek kifejezetten érdekesek voltak - az első négy részig. Ekkor azonban a rotálódó rendezőket David Yates váltotta, és színtelen-szagtalan folytatásokat tett le az asztalra, amik a célnak ugyan megfeleltek, funkciójukat ugyan betöltötték, a bevételt pedig termelték, de sajnos kiveszett belőlük minden érdekesség és egyéni stílus. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a rendező bejelentette, hogy A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) további négy epizódját is ő fogja instruálni.

Mint ismeretes, a jövő héten bemutatásra kerülő első részt 2018. november 16-án követi egy második rész, 2020 november 20-án pedig egy harmadik. Mindez azt jelenti, hogy 2022 és 2024 novemberében is jó eséllyel kapunk egy-egy epizódot, bár a dátumokról egyelőre nincs hivatalos megerősítés.

Az első film története hetven évvel a Harry Potter-széria előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a címbéli tankönyv kitalált szerzőjéről szól - 1926-ban Scamander New York Cityben pihen meg világkörüli útját követően, mely során új, mágikus állatokat gyűjtött össze. Azonban ezeket az állatokat igen nehéz kordában (poggyászban) tartani, így idővel rászabadulnak a városra. Az öt film sztorija 19 évet fedne le, és 1945-ben érne véget, amikor Dumbledore legyőzi a Johnny Depp által alakítandó Grindelwaldot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!