Szekeres Viktor

Az első kép Jason Statham új filmjéből, A jurassic cápából

Megkezdődött a Meg forgatása.

Új-Zélandon megkezdődött a Jason Statham főszereplésével készülő Meg forgatása (később Kínában folytatódik), mely az itthon a Meg - A jurassic cápa címen megjelent könyv alapján készül. A Steve Alten története alapján Dean Georgaris és Jon Hoeber, valamint Erich Hoeber által írt forgatókönyvből Jon Turteltaub rendezi a filmet. Statham mellett a másik főszereplő Li Bingbing, mellettük pedig olyan színészek szerepelnek még, mint Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai és Masi Oka.

A film várható történetét legegyszerűbb az itthon is megjelent könyvkiadás fülszövegét beidézve ismertetni: "A 20 tonna súlyú és 30 méter hosszú lény a bolygó legnagyobb vadásza volt a dinoszauruszok korában, 70 millió éves gyilkolási ösztönnel felfegyverkezve. A hihetetlennek tűnő, felfoghatatlan méretű állat létezésének bebizonyítása a célja a könyv főszereplőjének, aki egy szigorúan titkos küldetés során a Csendes-óceán legmélyebb kanyonjában találja magát, szemben az állatvilág történetének legvérengzőbb és legnagyobb ragadozójával, a MEG-gel. A küldetés egyetlen túlélőjének állítását a ma is élő állatról szkeptikusan fogadják. Évek múlnak el, míg a paleontológus, barátja segítségével újra az eddig ember által nem járt mélységbe száll. Szemtanúja lesz, miként tör újra felszínre a több millió évvel ezelőtt kihaltnak hitt "szörny", akinek a Földön nincs ellenfele. Ha nincs, aki legyőzze, mindörökre vérvörösre festheti az óceánok vizét."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Freeda Krueger #12
    Vajon hányan olvasták itthon ezt a könyvet?
  • wraithLord #11
    Ez nem ítélkezés, hanem vélemény. És nem a cím alapján, hanem az alapján, hogy egy óriásszörny lesz benne.
    Godzillának (a japán), még volt értelme.
  • Jrex #10
    Egyrészt a cápás (és a krokodilos) szörnyflmek elég elcsépeltek már, még ha ennek regény is az alapja....Mindig van egy nagy példány ami galibát okoz,de a végén megölik. Ráadásul az idézett fülszöveg is egy rakás hibát tartalmaz. Bár nem emelik ki, de gondolom a Megalodon cápa szerepel benne (ez volt a legnagyobb ismert cápa faj). Csak egyáltalán nem a dinoszauruszok korában élt. kb 11-12 millió éve jelent meg és olyan 2 millió éve halhatott ki, ráadásul sekély part menti vizekben vadászott tengeri emlősökre. Szóval hiteltelen lesz az egész, pedig nem is Asylumos.
  • Jawarider #9
    Jason, ezzel akarsz megindulni felfelé ?

    Grat :)
  • oritomi #8
    nem biztos hogy ez a film hülyeség lesz,kár ítélkezni a cím alapján én inkább attól tartok hogy statham miatt lesz szar.Mert ugye ő egyedül mindenkit seggberúg aztán övé a csaj a végén...
  • Montanosz #7
    szerencsétlen cápa, most biztos kipusztul))
  • kalapos01 #6
    Jó meglátás. A süllyedés mértékét egy könyv magyar címe jelzi. Stathamnek, amint meghallotta ezt a magyar címet, vissza kellett volna dobnia a szerepet.
  • grebber #5
    Hm erről már volt film csak ott ráeresztettéek más hihetetlen cuccost.

    Megashark vs .....

    Gondolták a gagyi egy Stathammel kasszasiker lesz.Várom ezerrel szeretem ezeket :)
  • Relixo #4
    A jurassic cápa.... jézusom, hova süllyed már ez a színész is! (facepalm)
  • wraithLord #3
    Statham jó volt oldschool akcióhősnek, nem kéne ilyen hülyeségekben szerepelnie.