Szekeres Viktor

Öt részből fog állni a Harry Potter előzménysorozata

5 részt akarnak készíteni A Legendás állatokból.

Nem csak trilógiában gondolkozik a Warner A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) kapcsán, hanem egy 5 részes filmfüzérben, legalábbis ezt találta mondani a Harry Potter-regények írója, J.K. Rowling egy Facebookos kérdezz-felelek során. Eddig azt lehetett tudni, hogy a novemberben bemutatásra kerülő filmet 2018. november 16-án követi egy második rész, 2020 november 20-án pedig egy harmadik. Mindez azt jelenti, hogy 2022 és 2024 novemberében is jó eséllyel kapunk egy-egy epizódot, bár a dátumokról egyelőre nincs hivatalos megerősítés.

Az első film története hetven évvel a Harry Potter-széria előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a címbéli tankönyv kitalált szerzőjéről szól - 1926-ban Scamander New York Cityben pihen meg világkörüli útját követően, mely során új, mágikus állatokat gyűjtött össze. Azonban ezeket az állatokat igen nehéz kordában (poggyászban) tartani, így idővel rászabadulnak a városra. A főhőst az Oscar-díjas Eddie Redmayne fogja alakítani, a további szereplők: Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove, Colin Farrell, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Ron Perlman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    Ugyan a beastset lehet allatoknak forditani, de ebben az esetben nem tul szerencses....a mitologiai illetve legendabeli "allatok" ugyanis szornyek vagy esetleg lenyek..de ritkan allatok. A "Fantastic" legendassa valo alakulasa viszont talalo szvsz