Szekeres Viktor

Az első kép az Emoji-mozifilmből

Megérkeztek az első képek az Emoji-mozifilmből.

A Sony Pictures Animation kiadott egy promóciós képet, valamint bejelentette, hogy James Corden és Ilana Glazer is csatlakozik az Emoji-mozifilm szereplőgárdájához szinkronhangként. Az már korábban kiderült, hogy TJ Miller (illetve a komikus hangja) lesz a főszereplője az első Emoji-mozifilmnek, az Emojimovie: Express Yourselfnek - Miller egy bizonyos Gene-t fog alakítani.

A 2017. augusztus 11-én bemutatásra kerülő animációs film egy, a telefonunkban rejlő titkos világot mutat be, egy olyan helyet, ahol az emojik életre kelnek - legalábbis akkor, amikor épp nem küldik el őket SMS-ben. Ezek a lények az alkalmazások között kalandoznak, mindegyik saját vad és mókás világában, a végcél viszont közös: A Felhő. (A Japánból származó emojik kvázi továbbfejlesztett szmájlik és a közösségi médiában törtek előre az elmúlt években.)

Mint ismeretes, a hatalmas, három stúdiót is érintő licitálást követően tavaly nyáron a Sony Pictures Animation szerezte meg az első Emoji-mozifilm szkriptjének megfilmesítésére vonatkozó jogokat. A film forgatókönyvét Eric Siegel és Anthony Leondis fogja írni, s utóbbi lesz a rendező.

Leondis egyébként a projekt szellemi atyja, vázlataival ő győzte meg a stúdiókat arról, hogy érdemes nagy összegeket fektetni a produkcióba. Mindez azért meglepő, mert Leondis filmográfiája igen szellős. Természetesen nem kezdőről van szó, hiszen ő készítette el a csak lakossági forgalmazásban megjelenő Lilo & Stitch 2. - Csillagkutyabajt, illetve az MGM nagyot bukó, Igor című animációs mozifilmjét, a 90-es években pedig animátorként dolgozott több Disney-filmen. Második mozifilmje a bemutatás előtt álló B.O.O.: Bureau Of Otherworldly Operations lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Ennyit a politikai korrektségről. A képen nincs fehér emoji,csak két sárga és egy rézbőrű, a barna emoji meg kaki... :D
  • TSImike #2
    Megérett a világ egy újabb meteorra...
  • leveskocka #1
    Hiánypótló.