Berta Sándor

Bővíti ételszállító szolgáltatását az Uber

A közösségi utazásmegosztó megerősíti a területen betöltött pozícióját.

Jambu Palaniappan, az UberEats európai, közel-keleti és afrikai vezetője bejelentette, hogy kiépítik a szolgáltatást és ennek köszönhetően az eddigi hat ország mellett legalább további 22 államban lesz elérhető a platform. A közösségi utazásmegosztó az eredeti tevékenysége mellett nem csupán meg akar jelenni más területeken is, hanem ott is az élre tör.

Az UberEats képviselője hozzátette, hogy építenek az eredeti szolgáltatás népszerűségére. Az ételkiszállítási ajánlat elérhetővé vált, illetve válik a következő hetekben és hónapokban többek között Amszterdamban, Johannesburgban, Dubajban, Tokióban, Brüsszelben, Stockholmban, Hongkongban, Tajpejben, Jakartában és Bangkokban. A bővítés miatt álláshirdetéseket adtak fel, elsősorban új menedzsereket, eladókat és ételkiszállító futárokat keresnek.

Az ételszállító piacon olyan komoly szereplők vannak jelen, mint a holland Takeaway.com, Nagy-Britanniából a JustEat, a Deliveroo és Foodora; a berlini Delivery Hero, s akkor még ott az Amazon is. Éppen ezért a területen az új cégek nem boldogulnak könnyen. Az UberEats jelenleg különböző ételeket szállít ki Barcelonában, Los Angelesben, Chicagóban és New Yorkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!