Szekeres Viktor

Még mindig nagy közönségkedvencek a Star Trek-filmek

A Star Trek-filmek harmadik része is még bőven sikeresnek mondható.

Kicsit alacsonyabb bevétel mellett kicsit kisebb lelkesedést váltott ki a kritikusokból a Mindenen túl Star Trek (Star Trek Beyond), azonban a film még így is szinte minden ítésztől kedvező véleményt kapott, és a közönséget is igencsak érdekelte, hiszen a bevétel nem sokat esett vissza a második részhez képest - legalábbis Amerikában.

Míg a második "újkori" Star Trek-mozifilm 70 milliós startot produkált, idén, amikor a folytatásfilmek java alulmúlta pénzügyileg az előzményét, a Mindenen túl Star Trek is beállt a sorba, azonban az 59 milliós debütálás mindenképp tisztességesnek mondható, hiszen ez azt jelenti, hogy a film a papírforma szerint csak Amerikában 170-180 millió dolláros bevételt érhet el még akkor is, ha a héten érkező Jason Bourne letarolja a mozikat odakint. Az viszont biztos, hogy mivel nagy csalódást semmiképp sem okozott anyagi szempontból az epizód, a Paramount nem hamarkodta el a negyedik rész elkészültének múlt heti bejelentését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #5
    Öngyilkos osztag után felüdülés volt ez a film!
  • NEXUS6 #4
    Kíváncsian várom. Jövőhétre van beütemezve. Az első nagyon teccett, a második szódával elmegy kategória, bár azt is megnéztem 2-3X és egyre jobban teccett.

    Ha csak azok szintjét hozza én már elégedett vagyok.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.07.26. 17:33:18
  • enyac #3
    Tetszett, de nem voltak nagy elvárásaim. Legalább tucatnyi másik filmet fel tudnék sorolni, amiből összeollózták az egészet. Hiányzott a filozófiai mélység, a történetet sem dolgozták ki rendesen, inkább a látvány és az akció dominált (a kamera idegesítő rángatásával), ami a rendező személyére tekintettel nem meglepő. Egynek elmegy, de az ember általában nem a könnyed szórakozás reményében ül be egy Star Trek mozira.
  • Gauge #1
    Jó lett a film. Még laikusként is simán élvezhető szerintem.