Szekeres Viktor

Folytatódhat a Lost-paródia

A TBS bekérte a Wrecked folytatását.

Mivel az eddigi epizódok több, mint egymillióan nézték a Wrecked című komédia esetében, így teljesen egyértelmű volt, hogy az amerikai TBS csatorna bekéri a második szezont - s ez tegnap meg is történt. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy hány részt jelent a berendelést (vagy 10-et, vagy 13-at), de az biztos, hogy a készítőknek így lesz lehetőségük arra, hogy komolyabban is feltérképezzék azt a szigetet, ahova lezuhant egy utasszállító repülőgép.


A túlélőkről szóló vicces sorozat mellett folytatódik egy rendőrökről szóló is, az Angie Tribeca, ami harmadik évados berendelést kapott a TBS-től. A Rashida Jones főszereplésével készült komédiát sokan a Csupasz pisztolyhoz hasonlítják teljesen abszurd és elborult humora miatt. Bár nézettség nagyjából fele akkora, mint a Wrecked-é, de úgy tűnik, hogy még ez is sikerként könyvelhető el.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A TBS kábeladó így nem ugyanaz a mérce, mint a nagy nemzeti adók esetében, amit sok háztartásban lehet fogni. A Wrecked 5 epizódja 1,6-1,2 milliós nézettséggel ment. A Big Bang Theoryhoz képest, ami a TBS legsikeresebb programja ez semmi. Viszont nem valószínű, hogy a téma miatt ezt még sokáig lehet húzni. Az első szezon végére jóval millió alatt lesz valószínűleg a nézettsége.
  • grobs #2
    Jól értem, hogy az első egy azaz 1 milliós nézettséget produkált, a második pedig 500 ezret Amerikában? Ez még itthon is vérszegény lenne a Barátok közttől, vagy a Jóban rosszbantól.
  • Ender Wiggin #1
    Nyomába se ér a Csupasz pisztolynak...(pontosabban a Nagyon különleges ügyosztálynak)