Ötvös Tibor

Brutális lesz a State of Decay 2


Visszatér a zombis State of Decay, méghozzá PC-n és Xbox One-on is.

A State of Decay egy kellemes kis poszt-apokaliptikus zombis alkotás volt, melyben nem csupán a saját, hanem a társaink túléléséért is keményen meg kellett dolgoznunk. Ahogy a második rész szlogenje is mondja: Senki nem élheti túl egyedül. A Microsoft be is mutatta a saját konferenciáján a State of Decay 2-t, melyben immáron három barátunk is csatlakozhat hozzánk a túlélésért vívott küzdelemben.

A State of Decay 2-ben ezúttal is próbálnunk kell felépíteni a saját kis birodalmunkat, ahova azokat fogadhatjuk be akiket mi szeretnénk. Természetesen minden döntésünknek következménye lesz, így valóban érdemes megfontolni, hogy mikor is indulunk el portyázni és kiket engedünk be magunkhoz. A játék nem kapott még hivatalos megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Triantafillo #2
    Valóban jó kis játék, de.....
    1 - Kíváncsi leszek, hogy ezt is kétszer fogják-e eladni a játékosoknak, mint az első részt?
    2 - Mivel az Undead Labs a Microsoft csicskája, undorító, hogy a gazdi parancsára úgy csinálják meg, hogy CSAK Win10-en lesz játszható. A Microsoft tényleg minden lehetőséget megragad, hogy az emberekre erőltesse a Win10-t.
  • AnuluWork #1
    "Természetesen minden döntésünknek következménye lesz, így valóban érdemes megfontolni, hogy mikor is indulunk el portyázni és kiket engedünk be magunkhoz."

    Na ezért nem telepítettem eddig a Win10et. :)