Szekeres Viktor

Jön a Kung Fury 2

A 2015-ös év egyik legelborultabb filmje folytatást kap.

Mint ismeretes, Kung Fury egy, a 80-as évek zsarufilmjeinek alapjaira építkező film volt, melynek alkotói a Kickstarteren szereztek pénzt az elkészítési költségeket fedezendő - a kért 200 ezer dollárnak több, mint a háromszorosa folyt be, így elkészülhetett a vérbeli akciókomédia benne nácikkal, dinoszauruszokkal és vikingekkel, no meg persze egy időutazó kung fu zsaruval, akinek a célja Adolf Hitler megállítása. A 30 perces darabot itt meg is lehet nézni.


A filmet David Sandberg írta és rendezte, a forgatásra zöld háttér előtt került sor Canon 5d kamerával, míg a lassított felvételeket Sony FS700-rel vették fel. A 24 milliós megtekintés önmagáért beszél, miképp a tetszési index is, így nem csoda, hogy elkészülhet a folytatás is, mely a Kung Fury II: The Movie címet viseli, legalábbis a napokban Sandberg által az Instagramra posztolt forgatókönyv fotója szerint. Hogy miről fog szólni a 2. rész? Fogalmunk sincs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #5
    Jöhet még vagy 10 rész is :)

    Poénok, hangulat, zenei világ utánozhatatlan
  • NEXUS6 #4
  • NEXUS6 #3
    DH remélem lessz ebben is. Esetleg Segal vagy Vandam. XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.06.04. 12:40:11
  • jamboox #2
    Még nem láttam ekkora sületlenséget, de piszok szórakoztató, tele remek ötletekkel, jó poénokkal. És rengeteg kikacsintással, aminek a felét a fiatalabbak talán nem is értik, de aki a 80-as években volt gyerek, annak hatalmas poénáradat ez a film.
  • Zombee #1
    Ezt meg sok pénzből, valódi analóg technikával, díszletekkel, makettekkel, stop motion-nel kéne leforgatni. :)