Szekeres Viktor

Itt a Taken-filmek előzményének előzetese

Bryan Mills ismét megmutatja, csak ezúttal fiatalabb kiadásban.

Bryan Mills visszatér, azonban nem a mozikba, hanem a tévébe, s nem Liam Neesonként, hanem a Vikingsből is ismert Clive Standen alakításában. Ebből következik is, hogy nemsokára egy eredettörténetet láthatunk, amiben a 30 évvel fiatalabb főhőst a hadseregtől leszerelve személyes tragédia éri, ami miatt átértelmezi az életét. Eközben beszervezi a CIA, mely kötelékében halálos eszközzé válik, s közben megpróbál bosszút állni a neki ártókon is.


A producerek között továbbra is ott lesz Luc Besson, a további szereplők pedig: Jennifer Beals, Gaius Charles, Monique Gabriela Curnen, James Landry Hebert, Michael Irby, Jose Pablo Cantillo, Brooklyn Sudano. A sorozatot az amerikai NBC csatorna valamikor jövő év elején fogja bemutatni, s szinte biztosak lehetünk abban, hogy nálunk is látható lesz a széria, hiszen az Elrabolva cím nagyon jól cseng itthon, főleg, miután a harmadik mozifilm döbbenetesen nagy sikert aratott hazánkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Megint egy felesleges előzmény produkció.
  • Cyberdog #3
    Neeson lehet, hogy egy qrva jó ügynök, de egy rohadt szar apa, hogy állandóan elrabolják a lányát. De ha az előzményből az is kiderül, hogy még a feleségét is állandóan elrabolják, akkor minden téren megbukott mint apa, és férj is. :D
  • Cickány90 #1
    Valaki a bölcsiben elrabolja Neeson kedvenc dömperét!