Ötvös Tibor

Friss The Witcher 3 Blood & Wine képek


Friss képeket kapott a The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítője, a Blood & Wine.

Továbbra sem kapott hivatalos megjelenési dátumot a The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítője, a Blood & Wine, de ma kaptunk pár friss képet a csomagból. A fotókon (a többi kép itt látható) láthatjuk, ahogy Geralt igen színpompás vidékeken kalandozik, egészen egyedi szörnyekkel csap össze illetve beszélgetésbe elegyedik egy, feltehetően az uralkodói családból származó csoport női tagjával.

A Blood & Wine elméletileg az idei év első felében már elérhető lesz, de persze a CD Projekt RED csak később jelöli meg a premier pontos időpontját. Az azonban biztos, hogy a kiegészítő több mint 20 órányi friss kalandot kínál és egy teljesen új területet kapunk, amit nem érintett meg a háború szele és így vidám színek között harcolhatunk az ellenfeleinkkel.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KZM #2
    A sok Witcherkedés helyett most már igazán nekiláthatnának a CP 2077-nek a lengyel tesók.
  • zsozso29 #1
    Nem kell kapkodni, csak egészen nyugodtat csináljátok, azt sem bánom ha csak év végén jön, mert tudom hogy minőségi játékot alkotnak, és ez mindent kárpótól. ennyi ja és igen ezt megveszem mert a CD P.RED megérdemli a pénzt, és én támogatok őket hiába lelehet majd warezolni ingyen nem én fizetek érte, a denouvus védelmes játékokat meg csak várhatják hogy fizessek én nem támogatom őket. játékot kell csinálni nem védeni. vége