Szekeres Viktor

Az első képek a Gilmore Girls rebootjából

Közeleg az új Szívek szállodája-epizód premierje, megérkeztek az első jelenetképek.

Mint ismeretes, pár hete a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy újraindítja a Szívek szállodáját (Gilmore Girls), miután megegyeztek előbb Amy Sherman-Palladinóval, a készítővel, majd pedig a kiemelt színészekkel is. Az újraindításban nemcsak Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn, Keiko Agena és Melissa McCarthy kap szerepet, de rengeteg korábban már kisebb szerepben látott színész is visszatér a fanatikus rajongók nagy örömőre - talán a mellékelt képeken is látni némelyiküket.

Klikk
ide! Klikk
ide!
Klikk
ide! Klikk
ide!

A streamszolgáltató számára a sorozat folytatását négy tévéfilm hosszúságú epizód jelentené, melyek a finálé után nyolc évvel játszódnának és egy-egy évzsak történéseit mesélnék el. A Szívek szállodája 2000 és 2007 között futott a WB és a CW csatornáin Amerikában hét évadon át, s akkori vélemények szerint nem úgy ért véget, ahogy azt a sorozat megérdemelte volna, hiszen Sherman-Palladino, miután nem tudott megegyezni bizonyos anyagi kérdésekben, az utolsó szezonra nem maradt sorozata mellett, így a történetet más fejezhette be.

Klikk
ide! Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ha a "reboot" jelentését szó szerint vesszük, akkor ez aligha reboot, lévén folytatás, és nem kezdenek újra mindent az GG-univerzumban, megváltoztatva mindent, amit eddig láttunk.