Szekeres Viktor

Megvan a Warcraft: A kezdetek magyar bemutatójának dátuma

Két héttel Amerika előtt már megnézhetjük a Warcraft-mozifilmet.

Míg Amerikában június 10-én lesz a Warcraft: A kezdetek (Warcraft) mozis premierje, idehaza már május 26-tól láthatjuk a sokak által várt filmet a UIP Duna-Film jóvoltából. A fantasy nemcsak látványos lesz, a nevek alapján remek szereposztása is van: Paula Patton a Szövetség és a Horda közt vívódó Garonát alakíthatja; Dominic Cooper Llane király, Stormwind vezetője lesz; Clancy Brown a Blackhand nevű ork törzsfő; Ben Schnetzer egy ifjú mágus, Khadgar; Ben Foster a rejtélyes Medivh; Toby Kebbel a Horda kiemelt karaktere, Durotan; Rob Kazinsky Orgrim, Durotan jobbkeze; Daniel Wu egy ork varázsló, Gul'Dan; Ruth Negga Stormwind királynője, Lady Taria, Travis Fimmel pedig az egész történet főszereplője, Anduin Lothar, a Szövetség háborús hőse. A filmet a Holdat és a Forráskódot is jegyző Duncan Jones rendezte.


A hivatalos szinopszis szerint a film története: "Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.
Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Venator #8
    Én várom. WoTLK-ig játszottam, onnan kezdett szerintem romlani nagyon. Cata még hagyján, de pandák ?

    A filmbeli szereplők nagyon a történet elejéről valók. Még WoW előttről. Úgyhogy ha bejön, lehet még belőle csinálni vagy 5-6 részt.

    Persze csak akkor ha megcsinálják az orkok hangját rendesen mert gyalázat
  • bdzsana #7
    Én nem szeretném ugyanazt a filmben, mint a játékban. Nem feltétlenül kellene, hogy a játék főszereplői legyenek a film szereplői. Be lehetne mutatni teljesen új perspektívából a világot, például egy egyszerű katona szemszögéből.
    Igazából én nem is Starcraft története miatt szeretnék látni vele egy filmet, hanem az univerzuma miatt, amiben játszódik.
    https://www.youtube.com/watch?v=wIIKUpryl2Q
  • Ender Wiggin #6
    Nem vagyok Warcraft rajongó, nem tudom, ugyanez jár-e a fejében azoknak, akik igen, de én nem akarok Starcraft filmet, mert a megszokott karaktereknek más lesz a hangja, a fizimiskája, a személyisége. Hiába hívják őket Raynornak vagy Kerrigannek, teljesen más kapnánk, mint, amit megszerettünk a játékban...
  • bdzsana #5
    Azért egy Starcraft filmnek jobban örülnék, de végre ez is elkészült. Remélem nem cseszik el nagyon, mindenesetre a trailer nem váltott ki túl heves érzelmeket belőlem. Nem lettem libabőrös.
  • aru #4
    A szinkront kihagyom most is! :D Marad a jól bevált eredeti + felirat.
  • Venator #3
    A magyar szinkronhang majdnem tökéletesen ugyanolyan, mint az angol eredeti (bár az egy fokkal jobb). De sajnos az angol se tetszik, pl. Durotan hangja nagyon elcseszett.

    Aki hozzászokott a Warcraft III és World of Warcraft ork hangjaihoz az néha szenvedni fog.

    De ettől még megnézzük :-)
    Utoljára szerkesztette: Venator, 2016.03.22. 10:59:24
  • Whysper #2
    "26-túl" ? ,)

    Amúg yköszi az infót. Jegyeket mikortól lehet venni?
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.03.22. 09:53:52
  • sárkánylovag #1
    Azon gondolkoztam az orkot hogy szinkronizálták?
    Betettek 2 filctollat a szájukba és úgy beszéltek ??? :)