Szekeres Viktor

Megvan a Pacific Rim 2 rendezője

Elsőfilmes rendezőre bízzák az új Tűzgyűrűt.

A Spartacus és a Daredevil című tévésorozatok showrunnerje, az elsőfilmes Steven S. DeKnight rendezheti a Tűzgyűrű (Pacific Rim) második részét, tette közzé Twitterén az elsőt részt rendező Guillermo Del Toro. Ez azért is számít nagy hírnek, mert egy ideje a rajongók amiatt aggódhattak, hogy elkészül-e egyáltalán a második rész, hiszen a Universal stúdió pár hónapja levette premiernaptárából a filmet, melyet 2017. augusztus negyedikén tervezett bemutatni. (Ez eleve a második premierdátuma volt, hiszen korábban még 2017. áprilisa volt belőve.)

A folytatásról egyelőre nem lehet sokat tudni, de Del Toro korábban elmondta, hogy a robotok és a karakterek zöme (Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb) vissza fog térni, talán még Hannibal Chaut is újraláthatjuk majd. A rendező arra is ígéretet tett, hogy a második részre, melynek már elkészült a forgatókönyve, tartogatja az igazi nagy durranásokat, a filmben a tervek szerint egy új területtel ismertetik meg a nézőket, mely önmagában is jóval látványosabb lesz, de csaták terén mindenképpen többet fog majd mutatni.

A bizonytalanság egyébként nem meglepő, hiszen az első rész nem volt túl sikeres, valamilyen szinten meglepetés is, hogy a Universal belevág a projektbe, mely eddig Amerikában csupán 102, a világ többi részén pedig 309 millió dolláros bevételre tett szert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rics87 #7
    Vajon ez is lesz olyan rossz mint az első?
  • cateran #6
    Hat, ha csak az atomnak alltak volna ellent...de azok a pofonok...az egesznek semmi, de semmi ertelme nem volt, pufolhettek volna oket evszazadokig..(az 1ik legnagyobb fail a filmben, amikor x perc adok-kapok utan rajonnek, hogy van kardjuk...aztan pikk-pakk felszecskazzak a gonosz ellent..sigh)
  • Zombee #5
    Kivételesen nem baromság. Amikor bevételekről beszélünk egy filmnél, a mozipénztárakban otthagyott pénzről van szó. Ezen osztozik a gyártó stúdió, ha van, akkor a külön forgalmazó és a mozi, ezek aránya belföldön és külföldön más. A belföldi bevétel jobban számít, ott is kevés, ha a költségekkel megegyező, külföldön még kevesebb jut belőle. Ha mindennel együtt 190-be került a Pacific Rim, az a 420 millió arra elég, hogy, a film ne legyen veszteséges, megközelítőleg nullára jöhetett ki.
  • Ender Wiggin #4
    MIvel a külföldi bevételből a stúdió nagyon keveset lát, a hazai bevétel a mérvadó. 190-es kiadásokra 101-es bevétel (és ennek sem 100%-a az övék) a qrva nagy bukás. Amit nem is csodálok, mondjuk, a film minden eleme óriási baromság az atomnak ellenálló, de a pofonokra érzékeny godzilla utánzatokkal, meg a kétbalkezes gagyirobotokkal együtt.
  • Gerysama007 #3
    Szokás szerint baromságokat beszél az SG.hu...de hát aki amatőr... A Pacific rim 190 millióból készült (marketinggel mindennel együtt) és 420 millió körül teljesített...vagyis visszahozta kicsivel több mint a dupláját. Vagyis valaki befektetett 190-et és visszakapott 420-at. Nem értem hol itt a csalódás?
  • who am I 7 #2
    nem értem, nekem kellemes meglepetés volt a film, jól szórakoztatott és látványos volt még így is.
  • tibisan #1
    folytatás filmként többet hoz majd szerintem, mint mondjuk az új power rangers film , aminek a célközönsége inkább bizonytalan