Szekeres Viktor

Megvan a Power Rangers-mozifilm főgonosza és öt főszereplője

A névtelen főszereplők mellé neves gonosztevőt szerződtettek a Power Rangers producerei.

A Lionsgate stúdió bejelentette, hogy Elizabeth Banks kapta a tervezett Power Rangers-mozifilmben a főgonosz, Rita Repulsa karakterét. Az ikonikus figura egy gonosz boszorkány, aki meg akarta hódítani a Földet, de több ezer évre börtönbe vetették. Persze az is kiderült, hogy kik fogják alakítani a főhősöket: Dacre Montgomery lesz Jason (Piros Ranger), RJ Cyler lesz Billy, a Kék Ranger, Naomi Scott Kimberly, a Rózsaszín Ranger, Ludi Lin Zack, a Fekete Ranger, és Becky G. Trini, a Sárga Ranger. A Power Rangers-mozifilm forgatókönyvét az X-Men: Az elsők írói, Ashley Miller és Zack Stentz írták, s melléjük a gyártó 20th Century Fox Roberto Orcit szerződtette a projekt egyik executive producerének. A rendező Dean Israelite lesz, aki korábban a Project Almanacot jegyezte.

A Power Rangers-franchise a tévében több, mint 20 éve mutatkozott be Mighty Morphin Power Rangers címen, és azóta készülnek folyamatosan epizódok belőle. Maga a Power Rangers ekképp a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb márkanevévé is vált, számtalan játék, számítógépes program, jelmez, DVD és képregény jelent meg ezzel branddel. A Fox korábban két filmet is készített, az 1995-ös Power Rangerst (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie), valamint az 1997-es Turbócsapatot (Turbo: A Power Rangers Movie).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A régi filmek színvonalát sajnos nem fogja hozni, egy CGI-vel telepakolt szuperprodukciót pedig nem lehet komolyan venni ebből a szarból. Ez sorozatnak is, mozifilmnek is fos volt, ettől tudott szórakoztató lenni. A sorozatot láttam régen, a Turbócsapatot csak tavaly, jót röhögtem rajta. :)