Szekeres Viktor

18+: Csillagos ötös a John Wick-paródia első előzetese

Key és Peele ezúttal filmet készít, és milyen jól teszi.

Kár lenne lemaradni a Keanu első előzeteséről, ezért érdemes egy aprócskát csúsztatni a címben. És tényleg csak apró csúsztatásról van szó, hiszen a Keanu és a John Wick alaphelyzete között valóban van hasonlóság, a film címéről már nem is beszélve. De egyébként a Keanu nem paródia, hanem sima komédia, aminek a főszereplője nem más, mint a Key & Peele című sorozattal hatalmas sikereket arató Keegan-Michael Key és Jordan Peele. A Keanuban a két komikus mellett még szerepelni fog többek között Will Forte, Method Man és Gabrielle Union is.


A Warner Bros. stúdió gondozásában a tervek szerint Amerikában április 22-én bemutatásra kerülő akciókomédiát Peter Atencio rendezte, aki inkább tévés munkái révén lehet ismert (rendezett már Key & Peele-t és The Last Man on Earth-öt is), a forgatókönyvet pedig Alex Rubens és Jordan Peele írta. A történet egyszerű unokatestvérről szól, akik közül egyik macskáját, Keanut, elrabolják. Hogy visszaszerezzék őt, kíméletlen gyilkosnak adják ki magukat, így épülve be az egyik utcai bandába. Balszerencséjükre azonban a macska annyira keresetté válik, hogy igazi bandaháború robban ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Kibaszott fogyatékos. Azért ez már a címadás legalja. Ráadásul ez két nyomorék, el nem tudom képzelni, hogy a sorozatuk jó legyen.