Szekeres Viktor

Sírhat a Marvel: itt a Suicide Squad első, hivatalos előzetese

A Marvel Studios akár be is zárhatja a boltot, megérkeztek a DC-univerzum rosszfiúi.

Nyáron San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, s itt, a Warner stúdió bemutatta az egyik panelje résztvevőinek a Suicide Squad című képregényfilm első előzetesét, ami azonban kikerült a netre kamerás minőségben. A stúdió nem tervezte, hogy a Comic Conra összevágott trailert széles körben elérhetővé teszi, meg akarta tartani annak exkluzív jellegét, de a szivárgást követően végül mégis beadta a derekát, és feltette a netre az anyagot. Pár órája azonban az első hivatalos, a nagyközönség számára készített Suicide Squad-trailer is napvilágot látott. És nem okoz csalódást.


A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi és 2016. augusztus ötödikén kerül bemutatásra a mozikban. Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Karen Fukuhara (Katana), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vato loco #31
    És ezeket most ismerni káne?
  • cateran #30
    Hat a Suicide Squad nagy tobbsegenek pont nincsenek szuperkepessegei ...(emberfelettinek mi szamit? A Game of Thronesban szereplo "Hegy" aka Hafþór Júlíus Björnsson februarban kiemelt es 5 lepest ment 1 32 lab ( 9,7 meter) hosszu, 1433 font (650kg) sulyu faronkkel...ez meg a normalisba tartozik?)

    Deadshot - normalis. profi bergyilkos
    Harley Quinn - "normalis", Joker elso szamu rajongoja
    Joker - "normalis" es nem tagja a squadnak
    Batman - lasd Joker
    Captain Boomerang - normalis (bar a kepregenyben lesznek szuperkepessegei)
    Enchantress - kakukktojas..o magiahasznalo, nem normalis :D
    Rick Flag - normalis
    Amanda Waller - normalis, a squad vezetoje
    Killer Croc - kakukktojas..nem normalis
    Tattooed Man - kakukktojas, nem normalis
    Slipknot - normalis, profi bergyilkos
    El Diablo - kakukktojas. pirokinetikus, nem normalis
  • nkmedve #29
    Provokáció = flém = trollkodás, értsd ahogy akarod :D
    A cikk cime is egy hatalmas trollkodás, ahogy azt már mások is irták.

    Mellesleg valamit félreértettél, mert senki nem beszélt itt képregényről, filmekről volt szó végig, és a Marvel/DC filmes univerzumairól. Amint már irtam soha nem olvastam egy Marvel képregényt sem (Batmanből olvastam 1-2 számot nagyon rég).
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.01.22. 12:38:27
  • Mentol #28
    Persze, de itt emberfeletti képességekkel rendelkező izékről beszélünk.
    Vagy engedjem el inkább?
  • Szefmester #27
    Piszkos 12, Becstelen Brigantik... Ezek megvannak?
  • Mentol #26
    Hááát, én nem olvasom a képregényeket, de az alapkoncepció nagyon egészségtelennek hat: csupa negatív karaktert összefogni, és bevetni az "állam" nevében - eleve elvetélt ötlet.
  • Tikal #25
    Hallod, igazad van, DC imádó vagyok, rühellem a Marvelt, az összes DC képregény meg van és a kedvenc filmem a Superman bármelyik.
    tovább kérlek ne is olvasd amit írok, nem akarlak felizgatni.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :DDDDD

    provokáció

    :DDDDD


    ( kicsit komolyan veszed a témát, magasról fosok a képregény filmekre, meg univerzumokra, hányinger már mindegyik.... engem a film érdekel csak önmagában, nem érdekel a maszlag körülöttük )
  • nkmedve #24
    "Szerintem az idén ez messze jobb mint akármelyik Marvel film lesz, de még az Avengers-nél is érdekesebb nekem...abból is remélem már nem lesz több, mert rohadt unalmas más."

    Innen indult az egész. Hogyha tényleg érdektelen lenne számodra a Marvel univerzum akkor nem irogatnál ilyeneket egy DC hirnél. Ki lehet simán hagyni bármilyen filmet, nem tudom miért gondolja bárki is hogy kötelező megnézni valamit azért mert csinálhak hozzá folytatást. Kicsikét negativ hozzáállás abban reménykedni hogy valami nem lesz folytatva, csak azért mert neked nem jött be, miközben nyilvánvalóan hatalmas rajongótábora van. Kb. olyan mintha azt mondanám, hogy nekem nem szimpatikus ez a Suicide Squad trailer, ezért remélem hogy te sem fogod tudni megnézni a filmet.
    Azzal semmi gond nincs hogy nem tetszett neked a legutolsó Avengers, vagy XY Marvel film, de tartsuk tiszteletben mások igényeit is. Ha a ... utáni rész hiányzott volna a kommentedből akkor senkinek semmi baja nem lett volna vele, de igy provokációnak hat (ami már kezd eltávolodni a véleménynyilvánitás civilizált formájától).
  • Tikal #23
    Szerinted semmi gond nem volt vele, szerintem meg igen.

    Mégis milyen fingomnak kéne lenni ahhoz hogy elmondhassam, a film egy átlagos látványorgia, gagyi történettel, párbeszédekkel, vágásokkal... egyszóval egy futószalagon letolt valami.

    Igazán szégyellem magam, hogy nem tudok élvezni egy ilyen remekművet, pláne látni az összefüggést köztük... :(

    Semmilyen ellentét nincs, ugyanis egyik képregény világ se érdekel, sőt Supermant egyenesen gyűlölöm, legszarabb karakter EVER. Én nem beszéltem itt filmesuniverzumokról, meg Marvel gyűlölő sem vagyok, csak annyit írtam, hogy szerintem gyenge volt az Avengers legutobbi része..nem tudom miről beszélsz..
  • Tikal #22
    csak azért mert van egy véleményem a filmminőségéről, szerinted nem tudom hogyan működik a filmgyár? Te kis naiv...

    egyébként ha hiszed ha nem én is azért ülök be a moziba hogy kikapcsolódjam, csak ez középszerű filmekkel elég nehéz.