Szekeres Viktor

Itt az X-Men: Apocalypse előzetese

Végre hivatalosan is láthatjuk az új X-Men-mozifilm előzetesét.

A nyáron San Diegóban megrendezésre került Comic Conon, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, már bemutatásra került egy előzetes, illetve részlet az X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) című filmhez, ami ráadásul részben ki is szivárgott a netre, s most, hosszas várakozást követően bemutatásra került az első hivatalos mozgóképes reklámanyag.


A 20th Century Fox filmjét ismét Bryan Singer rendezte, és az az egyik legnépszerűbb és talán legjobb Marvel-sztorit, az Age of Apocalypse-t dolgozza fel. A film mondhatni le fogja zárni az X-Men: Az elsőkkel indított trilógiát, melynek második része, az X-Men: Eljövendő múlt napjai, tavaly került bemutatásra a mozikban, míg ez az epizód május 27-én érkezik meg az amerikai multiplexekbe.

Természetesen "aki számít", szerepelni fog benne, így többek között olyan színészeket láthatunk ismét, mint James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beasti), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Lucas Till (Havok), újonnan pedig érkezni fog Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Ben Hardy (Angel), Tye Sheridan (Cyclops), Olivia Munn (Psylocke) és Lana Condor (Jubilee). A főgonoszt, vagyis a címszereplő En Sabah Nurt, alias Apokalipszist Oscar Isaac alakítja majd.

A történet szerint Apokalipszis az első és leghatalmasabb mutáns a Marvel X-Men univerzumában, akit a civilizáció hajnala óta dicsőítettek és imádtak. Ereje többek között abból származott, hogy más mutánsok képességeit magáévá tette, így halhatatlanná és sérthetetlenné vált. Ő ébred öntudatra évezredek múltán, s kissé kiábrándulva a világból, ami fogadja, erős mutánsokból álló sereget toboroz maga köré, élükön Magnetóval. A célja, hogy új világrendet hozzon létre, s megtisztítsa az emberiséget, mely fölött uralkodhat. Mivel a Föld sorsa a tét, Raven, X Professzor segítségével fiatal mutánsok csapata élén száll szembe az eddigi legnagyobb nemezisükkel, hogy megmentse az emberiséget a teljes pusztulástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!