Berta Sándor

Jönnek az Activision Blizzard filmek és sorozatok

Megerősítést nyert a játékkiadóval kapcsolatban tavaly nyáron kiszivárgott hír.

Tavaly augusztusban röppent fel a hír, hogy még több Activision Blizzard film és tévésorozat készülhet a jövőben, mert a játékkiadó saját stúdiót akar alapítani, ez most, egy év elteltével vált valósággá. A társaság bejelentette, hogy saját filmstúdiót alapít, amely a jövőben az ismert játékaiból készít adaptációkat. Az első feldolgozott mű a Skylanders, míg a hivatalos projektnév a Skylanders Academy lesz. Az alkotást olyan nevek jegyzik majd, mint Eric Rogers, Justin Long, Ashley Tisdale, Norm Macdonald, Harland Williams, Richard Horvitz és Jonathan Banks.

A jövőben ugyanakkor számítani lehet a Diablo, a Call of Duty, a Hearthstone és a StarCraft filmes átiratának megjelenésére is. A Call of Duty esetében egy "filmuniverzum" létrehozása a cél, vagyis a mozifilmek mellett megjelenhetnek televíziós adaptációk is. A cég azt nem közölte, hogy mikor jelenhet meg az első film, de azt már tudni lehet, hogy a filmstúdió vezetéséért Nick van Dyk felel majd, aki korábban a Disney alelnöke volt. A kreatív vezető személye még nem ismert.

Van Dyk kijelentette, hogy az Activision Blizzard azzal az egyedülálló előnnyel rendelkezik, hogy a világszerte ismert márkák egész gyűjteménye van a birtokában. A gyűjteménybe tartozik a legnagyobb játéksorozatok egy része, amelyeknek még soha nem készült filmes vagy televíziós átirata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nos #10
    Ez így egy kifejezést, amit a legtöbb ember ismer. Minden nyelvben van hasonló, fura, hogy te még nem találkoztál ilyenekkel.
  • Macropus Rufus #9
    namost a Blizzardnak ezeken a játékokon kívül volt más alkotása is :D
    Szóval akkor lehetne (a teljesség igénye nélkül)
    RPM Racing film
    The Lost Viking film
    Rock'n Roll racing film
    Blackthorne film
    The Death and Return of Superman film
    Justice League Task Force film
    Battle Chess film
    Castles film
    Shanghai (na ebből milyen ütős filmet lehetne csinálni :D :D)


    okés, aki 95 után kapcsolódott be a Blizzard világába azoknak érthető, hogy csak a Warcraft széria a Starcraft és a Diablo jelenti a Blizzard játékait.
    Igaz 95 után más játékot nem is csináltak csak a fent megnevezett 3 játék különböző verzióit. Amik ugyan nem rosszak, de egy kicsit sablonosak. (gy.k. hogyan lehet egy 5letről 34635 bőr lehúzni)
  • takysoft #8
    "Az alkotást olyan nevek jegyzik majd, mint"

    nem olyanok... pontosan azok
  • asgh #7
    A Hearthstone a Warcraft világra épül, abból hogy csinálnak külön sorozatot a Warcraft mellett?
    Egy Josh Whedon által készített Starcraft sorozat viszont ütős lenne.
  • Sir Cryalot #6
    mániánszki blizzardszki, esportszki notenoughszki
  • Ender Wiggin #5
    Nem értem miért kell mindent elcseszni filmekkel.
  • Atisz #4
    Hearthstone :DDDD
  • Kryon #3
    Szerintem az Overwatchból lehetne jó kis sorozatot csinálni. A hősök sztorijai alapján érdekes világ lenne. Sok évadot ki lehetne belőle hozni, ha jól megcsinálják.
  • Tower Guard #2
    Starcraaaft! Na végre! A legvárósabb ez lesz. Mondjuk nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül a Warcraft film, de eddig számomra trailer alapján 10/8-9
  • paby88 #1
    hát diablo azért érdekes lenne ha tényleg hűek akarnak lenni a játékhoz akkor a szöveg 1-2 oldalon elfér, olvastam 3 diablo-s könyvet nem voltak rosszak de ha nem írják rá, hogy diablo akkor nem mondtam volna meg sima fantasy volt