Ötvös Tibor

A Crystal Dynamics tárgyal a Legacy of Kain folytatásáról


Már csak a Square Enix engedélye kell és elkészülhet az új Legacy of Kain.

Évek óta hallani arról, hogy talán majd most esetleg elkészülhet a Legacy of Kain folytatás vagy feldolgozás, de eddig semmi biztosat nem tudhattunk arról, hogy lesz valaha valami a projektből vagy sem. Ma is csak annyival jutottunk közelebb a "megoldáshoz", hogy Michael Brinker, a Rise of the Tomb Raider jelenlegi vezető dizájnere Lara Croft legújabb kalandjának prezentációján mondott pár szót a dologról.

Brinker elárulta, hogy a Legacy of Kain feltámasztására 50 százalékos esély mutatkozik, mivel számos munkatársuk, fejlesztőjük szeretne dolgozni rajta. Ehhez jön persze a rajongói nyomás, amit meglepőnek tartanak a csapatnál, hiszen a Legacy of Kain mellett még számos más szériát is készítettek, de egyikre sincs akkora igény, mint a vámpíros franchise visszatérésére. Éppen ezért megbeszéléseket kezdtek a kiadóval is és ha sikerrel járnak, tájékoztatják a rajongókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #3
    Jo lenne ezt teljesen rebootolni es nem folytatni, mert akkor mar megint az lesz, hogy csomo ember nem jatszotta az elozo reszeket es megy majd a siras. No meg a HD remakek...
  • ostoros #2
    Ha ennek sem lesz PC verzióija, akkor indifferens...
  • Rotcsa #1
    Na, nagyon remélem, hogy lesz valami a dologból!
    Szükség lenne már egy ilyen szakralitásokkal teli, fantáziadús játékra a mai időkben!