Ötvös Tibor

Látványos küzdelmeket kínál a Just Cause 3

Újabb látványos trailert kapott a Just Cause 3.

Ma indult el a New York Comic Con és az első játék, ami képviselte magát rajta a Just Cause harmadik része. Az On the Mission címet kapott trailer remek kis rálátást nyújt arra, milyen őrült kalandok és akciók várnak majd ránk. A küldetésben Rico Costa Del Porto városát kell, hogy megóvja a támadóktól, közben pedig barátját, Mariot is ki kell szabadítania a börtönből és épségben a helikopterhez kísérni.

A sztori szerint Rico Rodriguez visszatér szülőföldjére, Medici-re, ahol céljaként tűzi ki, hogy a véreskezű és könyörtelen diktátort kiiktatja, aki nem mellesleg világuralomra is tör. Rico szeretné ismét olyan békésnek és élhetőnek látni a hazáját, mint régen. Ehhez pedig minden eszközt bevet, ahogy az a lenti trailerben is látható. A Just Cause 3 december 1-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ntex #2
    Nem mindegy? Ennek a játéknak sosem a sztorija volt ami miatt játszott vele az ember... Az egyik legjobb Sandbox játék a 2. része. Ez meg valszeg überelni fogja
  • e98ff #1
    "aki nem mellesleg világuralomra is tör"
    Miért kell állandóan ezt a klisét erőltetni? Miért nem tudnak kitalálni egy olyan főgenyót, akinek végre nem a világuralom a célja? Miért miért?