Ötvös Tibor

Így fest a StarCraft II: Legacy of the Void nyitó videója

Novemberben jelenik meg a StarCraft II: Legacy of the Void és ezen alkalomból a Blizzard feltette a záró akkord nyitányát a netre.

2010-ben indult el a StarCraft második része a Wings of Liberty címet kapott epizóddal és a rajongók szerint is már ideje, hogy a Blizzard lezárja a történetet. Ez pedig hamarosan meg is valósul, hiszen a csapat este bejelentette, hogy november 10-én jelenik meg a StarCraft II: Legacy of the Void, mellyel végre tényleg befejeződik a második rész (a franchise azonban biztosan kap még további részeket).

A Legacy of the Void a hatalmas Protoss-faj irányítását adja át a rajongók számára. Az önállóan is futtatható csomagban a nemzet anyabolygója, Aiur elesett, mikor nem voltak képesek a Zerg hordákat megállítani. Most azonban sikerült felépíteni az Arany Armadát, mely a Protoss nemzetség legerősebb hajóit foglalja magában és elindulnak visszafoglalni a területet. Azonban egy ősi gonosz, Amon is felbukkan és ezzel veszélybe kerül az egész galaxis is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #10
    zsótikám, a régi grafikát felejtsd el. az új játékok animáció számítanak etalonnak. neked biztos kurvára bejöhetett, hogy pl. max payne kappanhangú törpe marky markként került vászonra, de én személy szerint hányok már attól, hogy mennyire szar az egész élőszereplős játék adaptálás színvonala.. és abból amennyit elköltenek az idióta húzónévre, tisztességes animációt lehetne csinálni, amivel nem köpik szembe a játékost. más kérdés, hogy a sztori is mindig retardált a moziban...
  • Sir Cryalot #9


    na ez üt
  • Sir Cryalot #8
    " kell bele bőven romantika és humor."

    nem valószínű , elég az amerikai kiddybro réteget lázba hozni, akiket meg nem lehet elengedni egyedül úgysem.

    Amúgymeg felfújt giccs-halmaz / klisé-univerzum az sc , a trailer 2004-ben még ütött volna.
  • Zsoltee_a_bator #7
    Miert kene teljesen egyezo kulso? Ezek a jatekbeli karakterek meg sajat magukra sem hasonlitanak.

  • Etinger #6
    Szerintem sokkal inkább filmre vihető, mint a Warcraft.
  • Etinger #5
    Sokan lázba jöttek tőle, de az a vicc, hogy nekem túl hatásvadász volt. Ráadásul ugyanazon a hangsávon mint a játékban is... Nem is tudom... Kicsit olyan geek-gumicsont.
    --
    Ezt leszámítva 10/10.
  • Serutekin #4
    Na ha ebből film lesz akkor fogom felvágni a torkom. A játék azért jó mert a történetszálra fókuszál. Ha viszont be akarják vonni a családosokat és a sok 2 bites pinát akkor kell bele bőven romantika és humor. Köszönöm nem kérnék belőle.
  • Ender Wiggin #3
    Inkább ne próbálkozzanak mozival, legalább is ne olyannal, amiben van kerrigan és reynor. mert akárkit castingolnának, se arcra, se hangra nem ugyanaz. akkor meg mi értelme, csak egy újabb illúzióromboló baromság...
  • MrGabor #2
    Ahogy a két high templar egyesül, majd az archon megszólal az imádott hangján... Instant fan-vigyor! :D

    Most, hogy nemsokára érkezik a Warcraft film, azért egy Starcraft mozival is illene megpróbálkozni pár éven belül. Ez a történet, a karakterek, mozivásznat követelnek!
  • mikszer #1
    "Power overwhelming" - instant katarzis