Ötvös Tibor

Melyik alkotást készítse a Max: The Curse of Brotherhood fejlesztője?


Három projektbe fogott a Press Play csapata és most a rajongókat kérdezi, melyiket fejezzék be elsőnek.

A Press Play eddig két remek alkotást tett le az asztalra. A Kalimbo illetve a Max: The Curse of Brotherhood is nagyon jól sikerültek, éppen ezért érdemes figyelemmel kísérni a további munkásságát is a jelen pillanatban a Microsoft égisze alatt tevékenykedő srácoknak. A csapat most három alkotást is elkezdett, de a rajongókkal szeretné megszavaztatni, melyiket fejezzék be. Íme a lehetőségek:

Knoxville
Talán a legérdekesebb. A játék egy Az éhezők viadalára (vagy Battle Royale) alapozó játék, melyben a játékosoknak együttműködve (vagy éppen egymást gátolva) kell letudni a kihívásokat és túlélni az adott területen.


Karoo
A Karoo lényege igazából a felfedezés, de előtte még az alapoktól kell felépíteni saját járművünket és utána kell kimenni keresni a további alapanyagokat. A Fallout-ban látott Kerbal Space Program lehetőségre hasonlít a legjobban.


Dwarka
A végére maradt egy vérbeli akciójáték, melyben a véletlenszerűen generált dungeonokban kell törpe harcosunkkal és társaival minél több kincset begyűjteni. Az FPS nézet és a ko-op lehetősége miatt szintén izgalmasnak tűnik.


A szavazás szeptember 1-ig tart és a voksokat hivatalos oldalon lehet leadni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!