Szekeres Viktor

Jön az Én kicsi pónim-mozifilm

A nagysikerű animációs sorozatot film is követni fogja.

Nagy meglepetésre csak most jelentették be, hogy mozifilm készül az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság (My Little Pony: Friendship is Magic) című már-már kultikus animációs sorozatból, mely az elmúlt években egyre nagyobb rajongótáborra tett szert a felnőttek körében is. Az itthon a Minimaxon látható szériából a Lionsgate a Hasbro közreműködésével készíti el az egészestés filmet, melynek szereplőgárdájához egy új szereplő hangjaként Kristin Chenoweth is csatlakozik.

A film forgatókönyvét a sorozat egyik legelismertebb írója, Megan McCarthy készítette el. A történet szerint egy új, sötét erős kezdi el fenyegetni Pónifalvát, és a Hatok (Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy és Rarity) útra kelnek, hogy egy feledhetetlen utazásban legyen részük, mely Equestria határain túlra vezet, s mely során új barátokkal és izgalmas kihívásokkal találkoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Világosíts fel bennünket eme jóságról, te minden pici pónik mérhetetlenül hatalmas bölcse!
  • Ragnaar #4
    Nah végre, remélem nem rontják el, mint a fantasztikus négyest.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.13. 15:20:16
  • Dynamic #3
    Azt hiszem a Youtube-on néztem meg 3-4 részt elejétől végéig, talán magyarul. Meg akartam érteni, mitől van ez a nagy ájuldozás.
  • zetortraktor #2
    Legszívesebben azt mondanám, hogy ezt a többség nem tudja, mert belenéz és elkapcsol, de ezt 1 részből is lehet látni, hogy miért bejövős sokaknak. De ha tévedek és láttál belőle 5-10 részt, akkor nálad a pont. Viszont, ha magyarul nézted, akkor nincs miről beszélni - a szinkron le van butítva és fogalmatlan. Gyerekeknek tökéletes, de a többi réteg nem nagyon jön át. Persze a párbeszéd csak egy része, szóval attól még nem fog bejönni, csak érthetőbb lesz a sikere.
  • Dynamic #1
    Érthetetlen ennek az infantilis hülyeségnek a sikere a felnőtt emberek körében. Semmiben nem másabb mint bármelyik random mese a Magyar 2-ről.