Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz Az utolsó csillagharcosból

Újabb "klasszikusból" lehet tévésorozat.

A negyven felé közelítők gyerekkorának egyik emlékezetes mozis scifije lehetett Az utolsó csillagharcos (The Last Starfighter), még akkor is, ha a végeredmény nem lett túl minőségi, csak 29 millió dollár bevételt szerzett és még a kultstátusz is elkerülte. Akik annak idején látták a filmet, azok nyilván örömittas kiáltást hallatnak, hiszen a Variety információ szerint az eredeti alkotás írója, Jonathan Betuel megpróbál egy Az utolsó csillagharcos-tévésorozatot készíteni The Starfighter Chronicles címmel.


A reboot érdekessége az lenne, hogy nem a mozifilm sztoriját ismételné meg, vagy vinné tovább, hanem egy teljesen új megközelítést alkalmazna, mely egy földönkívüli rendőri szervezetről szólna. A sorozat különlegessége pedig, hogy alkalmazná a virtuális valóságos technológiákat, VR-felszereléssel kibővíthető lenne a nézői élmény.

Érdekességképp íme Az utolsó csillagharcos tartalma a port.hu-ról: Alex Rogan vándor életmódot folytat édesanyjával egy lakókocsi fedélzetén szerte az országban. Az utolsó csillagharcos című játékot játssza naphosszat. Egyszer csak megüti a felső ponthatárt és megjelenik előtte egy furcsa ember. Centauri utazásra hívja Aexet, aki elfogadja az ajánlatot. Amikor elrepülnek, Alex rájön, hogy a Rylos bolygó felé szállnak, ahol pilótákat képeznek ki a csillagközi háborúra Xur ellen. Alexet azonban hazaküldik, amint kiderül, hogy véletlenül sorozták be. Xur emberei felrobbantják az indítópályákat, így Alexnek mégiscsak vissza kell térnie a seregbe, mint az utolsó csillagharcos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Igazából csak azért emlékezetes, mert az egyik első CGI-re alapozott sci-fi film volt.
    1984-ben azért ez nem volt semmi.

    A Tron 2 évvel korábban egy teljesen mesterséges scenet próbált megjeleníteni, itt viszont már próbálkoztak egy fizikai környezettel.
  • Paddy #4
    Kölyök korom filmjei közül az egyik.:)
  • bmw #3
    Jo film volt ez regen.:)
  • xido #2
    ráadásul még csak nem is vándorolnak szerte az országban :)
  • cateran #1
    Akarki irja ezeket a marhasagokat a port.hu-n, siman megerdemel 1 fejlovest....
    Nem a felso ponthatart uti meg (bar valoban rekordot allit be) hanem solo pilotakent legyoz 1 ellenseges anyahajot, nem veletlenul soroztak be, hanem egyszeruen nem vallalja (a jatek maga ment rossz helyre, eredetileg Las Vegasba kellett volna kerulnie)
    Xur "emberei" nem az inditopalyakat robbantjak fel, hanem az egesz allomast, benne az osszes pilotaval es harci pilotaval (az urhajok 2 szemelyesek) csak 1 vadaszgep menekul meg. abba megy vissza, mint harci pilota.