Szekeres Viktor

Jön a Lucy 2

Pocsék film, hatalmas siker. Természetesen már készül a Lucy második része.

A Lucy a tavalyi év meglepetéssikere volt a mozikban, és mivel az egyik készítője, nevezetesen az írója, rendezője és producere Luc Besson volt, így természetesen számítani lehetett arra, hogy folytatódni fog valamilyen formában. Besson írótársával, Robert Mark Kamennel korábban olyan akciófilmekből épített fel franchise-t, mint A szállító vagy az Elrabolva, s a Lucy ezek nyomában léphet azt követően, hogy az Allocine arról számolt be, hogy elkezdődött a második rész szkriptjének fejlesztése.

Érdekesség, hogy Besson a fentiek ellenére tavaly kijelentette, hogy nem igazán tudja, miképpen hozhatna össze folytatást a Lucynak, s azzal csak akkor fog foglalkozni, ha kitalál valamit a témával kapcsolatosan. Úgy tűnik azonban, hogy sikeresen kattogtak a fogaskerekek az agyában, hiszen előállt egy ötlettel, amiről egyelőre még semmit sem tudni, csak azt sejthetjük, hogy nem tipikus második részt kapunk.

Érdekesség, hogy a 40 millió dolláros költségvetésből világszerte 458 millió dollárt kaszáló Lucy mellett egy másik Besson-féle csajos akciófilm is folytatása is elkészül, mégpedig a Colombianáé. Még akkor is, ha annak a 40 milliós büdzséből csak 61 milliós nemzetközi bevételre futotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #26
    a 30kg-t kinyomó is az ereje 100%-át használja, meg a 300kg-ot kinyomó is. Ennek így nincs értelme.
    Az ember amúgy sem csak 10%-át használja az agyának, ez egy rohadt nagy hoax.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_the_brain_myth
  • zetortraktor #25
    A kritikusok összevissza imádják azt is, ami kommersz. Csak az kell, hogy jó legyen. Azért abban megegyezhetünk, hogy ez valami förmedvény, igénytelen vacak film volt. Ha tetszett neked, örülj neki, semmivel sem tesz kisebbé, csak az, ha valakiről bármilyen megállapítást vonsz le csak azért, mert (HÚÚ!) nem tetszett neki egy film.
  • valamit #24
    Nem a 10*-es szorzó teheti "végtelenné" bizonyos értelemben, hanem a 100%-osság. Ami ugye full max, hiba nélkül.
  • Zombee #23
    Mondjuk csak sajnálni tudlak, ha nálad ezt jelenti a jó film. :)
    Én csak azért néztem végig, mert este kezdtem bele, és csak 80 perc, így mire felkelek kinyomni, amúgy is vége van. :D
  • KoLaMan #22
    Aha, a kritikus ízlése és ítélőképessége, az a pocsék... Igen, ez kommersz, és nem művészfilm. Na és? Annak viszont véleményem szerint kiváló. (na jó, mikor a végén átadja a profnak a tudását egy pendrive-on, az meredek kissé...). Jó sztori, jó szinészek, jó megvalósítás, mi a bánatos fene kell még egy bevallottan kommersz filmhez?
    Hülye ítészek, a tanult sablon mentén kritizálnak. Birom a művészfilmeket is ha művészi és nem művészieskedő (Pl egyik kedvencem a The Breakfast Club), de egyetlen Fellini, vagy vagy akár Jancsó filmet nem tartok sokra. Ez van, ilyen az izlésem. És? De pl. én nem mondom, hogy a "Tágra zárt szemek" pocsék film. Csak azt, hogy SZERINTEM nézhetetlen, követhetetlen, értelmetlen ostobaság. Mert másnak talán tetszett, és azt tiszteletben tartom. Ennyi.

    Amúgy "nyusziagyar", hol a fenében hangzik az el a filmben, hogy a 100% a végtelent jelentené?? Mert én nem emlékszem ilyenre.
  • nyusziagyar #21
    Szerintem aki itt nem látja az aránytalanságot annak úgy kell, az csak képzelje azt, hogy valaminek a tízszerese az végtelen.
    Utoljára szerkesztette: nyusziagyar, 2015.07.02. 15:47:53
  • valamit #20
    Tudsz tolni 30 kg-val? Lófasz. Tudsz tolni 300 kg-val? Igát rád. Elbírsz 15 Aszpirint? 150-et?
  • nyusziagyar #19
    Természetesen arra a nevetséges képletre, hogy adott egy butácska lány, akire azt mondják, hogy az agyának a 10%-át használja ami láthatóan nem valami egetrengető, amint eléri ennek semmivel sem több, mint a tízszeresét, egyből korlátlan képességek birtokába jut. Szerintem ez annak is bánthatja a szemét aki sosem értette a matekot.
  • WhiteStar #18
    Nekem is tetszett, látványos nem agyat megerőltető mindenáron sokmindentmondaniakaró film volt, és ez pont jó néha. Teljesen rendben van ez a film, és ha ilyen lesz a folytatás is azt is megnézem.
  • Zombee #17
    Mire gondolsz?