Szekeres Viktor

Heroes Reborn: így kell tévésorozatos előzetest készíteni

A Heroes Reborn kampánya eddig csillagos ötös.

Pár hatásos kép és egy égető kérdés, ennyi a Heroes Reborn első, hosszabb előzetese, melyből azonnal ki is derül a történet. Az első promó pár napja érkezett, s ezt nem sokkal később követte a második, mely afféle bővített verzió, ebben már látni snitteket is az új szezonból, új és visszatérő karakterekkel egyaránt.


A Heroes Reborn Amerikában szeptember 24-én kerül bemutatásra az NBC csatornán. Az első nekifutásra 13 epizódból álló új Heroes-sorozat készítője Tim Kring lesz, aki az eredeti széria kapitánya és vezető írója volt - neki köszönhető az a hihetetlen nagy siker, amit első szezonjában elért a sorozat, mint ahogy az azt követő látványos földbe állás is. Az új karakterek köré épülő szériában természetesen régi ismerősöket is láthatunk, hiszen több-kevesebb időre visszatér Hiro, Mohinder, Petrelli anyuka és Parkman is. Noah Bennett pedig minden részben jelen lesz a tervek szerint.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #4
    Alig várom!!
  • NEXUS6 #3
    Várom.

    Az előző szériából az első évad ütött mint a szomszéd szombat délelőtt a fúróval. a többi felejtős volt. A második évad konkrétan egy szégyen.
  • BaliBoy #2
    Kíváncsi vagyok mekkorát fog bukni. :)
  • Cickány90 #1
    Ehh, gondoltam amíg nem visznek bele megint időutazós szálat, addig talán van esélye, erre ott van Hiro...