Szekeres Viktor

Itt a Pindúr pandúrok-reboot első fotója

A Cartoon Network a las vegas-i Licensing Expón bemutatta a 2016-ban induló, új Pindúr pandúrok-sorozat szereplőit.

A Cartoon Network tavaly nyáron jelentette be, hogy 2016-ban Sziporka, Puszedli és Csuporka új sorozatban tér vissza, hogy elkezdje, illetve folytassa a küzdelmet a gonosztevőkkel, a cél sem változik: meg kell menteni Bogárfalvát és a világot. A Powerpuff Girls, vagyis a Pindúr pandúrok rebootját az eddigiekhez hasonlóan a Cartoon Network Studios készíti. És, ami a CN szerint mindenképpen kiemelést érdemel: az indulással egy időben új pindúr pandúros termékek fogják ellepni a boltokat.

Az új széria készítője Nick Jennings lesz, aki a Kalandra fel! című CN-sorozatbéli munkájával Emmy-díjat nyert. Társa Bob Boyle, a Wow! Wow! Wubbzy! ötletgazdája lesz. A csatorna közleménye szerint az írói, illetve animátori gárda mellettük olyanokból áll, akik annak idején az eredeti Pindúr pandúrok sorozat nézőtáborát gyarapították, mindegyiküknek személyes kötődése van a műsorhoz.

A Pindúr pandúrok a Cartoon Network legtöbb epizóddal futó sorozatai közé tartozik. A Craig McCracken alkotta, két Emmy-díjat nyert sorozat 1996-ban debütált és 78 epizódot ért meg, emellett egy film is készült a Warner Bros. stúdiójában, amelyet 2002-ben mutattak be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VolJin #2
    Szerintem aranyos volt. :-)
    Sőt, paródiája volt annak, ami volt.
    Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.06.13. 00:14:08
  • Zombee #1
    Ez még egy ritka gyenge animáció.