Szekeres Viktor

Jön az Új csapás 3 Jackie Chan és Owen Wilson főszereplésével

Shanghai Noon és Knights után most a Dawn jöhet.

A Tracking Board arról adott hírt, hogy az MGM stúdió végre elkezdett lépéseket tenni a Shanghai Noon-sorozat régóta pletykált folytatásával kapcsolatban. A tervek szerint a Shanghai Dawn címre hallgató harmadik részre Jackie Chan és Owen Wilson is visszatérne, de további konkrétumokról nem számolhatunk be, hiszen a projekthez jelenleg keresnek írót.

A western-kungfu akciókomédia-sorozat első része itthon Új csapás (Shanghai Noon) címmel került bemutatásra a mozikba, s Amerikában 57, a világ többi részén pedig 42 millió dollár bevételt hozott, amit a Disney sikeresnek ítélt meg, így 2002-ben bemutatta a folytatást is, a Londoni csapást (Shanghai Knights). Ez a rész hazájában már 60 milliós bevételig jutott el, viszont Amerikán kívül csak 28 millióig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Pedig szerintem ez még az egyik legkellemesebb darab Jackie frissebb filmjeiből,amikor már azért a legvadabb dolgokat már nem erőlteti...vagy fájóan dróton rángatva oldja már meg ő is :)..Igaz a 2.részt utálom valamiért..de az első a western környezet miatt jól sikerült..
  • Jawarider #2
    Londoni csapás már 2. rész volt..???
  • Bmarley #1
    Újabb okádék! Hogy lehet ilyen filmet kiadni?! Hogy Owen Wilson nem tud szabadulni az ilyen ratyiságoktól, az már hihetetlen számomra.