Szekeres Viktor

Remek új előzetest kapott Guillermo del Toro horrorfilmje

Így kell valahogy előzetest készíteni.

Akit meggyőzött a Guillermo del Toro-féle Bíborhegy (Crimson Peak) első előzetese, annak teljesen felesleges az új reklám megnézésével rombolnia leendő mozis élményét, de a bizonytalanoknak mindenképp érdemes megnéznie a frissen érkezett trailert. Hogy valóban jól sikerült-e az alkotás, azt persze sokáig még nem tudhatjuk meg, hiszen az amerikai premierre október 16-áig várnunk kell, a magyar bemutatóról nem is beszélve.


A gótikus horror főszereplője Mia Wasikowska lesz, mellett még olyan színészeket láthatunk kiemelt szerepben, mint Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam és Jim Beaver. A filmet rendező Del Toro a forgatókönyvért is felelt Matthew Robbins társaságában. A történet pedig, mely egy családi tragédia következményeit fogja bemutatni, egy íróról szól, aki gyermekkori barátja iránt érzett szerelme, valamint egy rejtélyes idegen kísértése között őrlődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #4
    Guillermo del Toro nyilatkozta azt, hogy pont a parás dolgok nem igazán ijesztőek a filmben, sokkal inkább az emberek azok ... gondolom ez csak ilyen red hering, hogy jobban üssön a valódi történet.
  • sárkánylovag #3
    Ez egyébként így van ahogy mondjátok minél több horrorfilmet láttál annál többtől sokkolódsz le.
    Aztán meg jönnek a már hülyeség szintű filmek mint az emberi százlábú és társai amik megpróbálják áttörni de azt meg már röhejesnek tartod.
    Se a sok se a kevés nem jó.
    Az a jó horrorfilm aminél megnézed a film után hogy bezártad e az ajtót :)
  • zetortraktor #2
    Hmm, én irigykednék a helyedben rá. Neki sokkal jobb.

    Ez nem kor kérdése. Legalábbis én gyerekként csak röhögtem az efféléken, mostanra viszont megtanultam magamat egy film hangulatába ringatni. És annál nincs jobb, amikor az ember kikapcsolja a külvilágot és teljesen belemélyed a filmbe. Ez nem kell, hogy horror legyen, lehet bármilyen földhözragadtabb.

    Ennyi a megoldás. Te kliséket keresel és nézed más reakcióját, más pedig funkciójának megfelelően használja a filmet. Cserébe engem meg a robbantgatós, robotos filmek nem kötnek le.

    A kor csak annyiban játszik be, hogy az ember intelligensebben fogyaszt idősebb fejjel. Az esetek többségében.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.05.15. 12:41:51
  • alma2 #1
    Az ember oreg korakra total immunins lesz ezekre a "horror" filmekre?
    Inkabb elkap a rohoges, vagy (meg hany ezerszer lovik el ugyanazt a poent ami max eloszor mukodik az ember eleteben) amikor a kilincs mozog magatol, meg ver folyik a kadba a tobbi ezeregy klise durrogtatasarol nem is beszelve. Bar biztos talalnek az elmult 10 evben is olyan amit "izgultam" vagy megijedtem, de ez nem fog kozejuk tartozni... Gyakorlatilag csak az asszonnyal nezem a hasonlokat, a gyermeteg lelke, meg mindig megijed, borzong izgul, szoritja a kezem stb. Jo nezni a reakcioit, igy valamennyire en is elvezem ezeket :)