Ötvös Tibor

Visszatérhet a Borderlands első része is

Ha siker lesz a Borderlands - The Handsome Collection, akkor az első rész is ellátogathat az új generációra.

Holnaptól lesz elérhető a Borderlands: The Handsome Collection, melyben a Borderlands 2 illetve a Borderlands: The Pre-Sequel lesz megtalálható, illetve az összes, a két játékhoz eddig megjelent DLC, mindez a PS4 és Xbox One platformokra optimalizálva. Ha a dolog sikeres lesz, akkor az első fejezet is megkaphatja a saját "Remastered"-változatát.

"A tény, hogy a The Handsome Collection-ban a Borderlands: The Pre-Sequel és a Borderlands 2 van azt is jelenti, hogy az eredeti, első játék még nem kapott új-generációs változatot" - árulta el a Gearbox vezetője, Randy Pitchford. "Ha ez sikeres lesz, akkor biztos vagyok benne, hogy a 2K is észreveszi a vásárlók igényét az első rész új kiadására. Én imádnám, ha a Borderlands 1 új generációs változatáról tárgyalnánk már."

A Borderlands-sorozat mindenesetre elég sikeres. Csak a második részből 12 millió példányt adtak el, így feltehetően a 2K is zöld utat ad majd az első rész felújításának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #3
    Érdekes, az első rész szerintem eleinte adaptív, majd tömény unalomba fullad, amikor csak az XP meg várható lootolható fegyver miatt nyomod csak. Ez alól az egyetlen üdítő kivétel szerintem a Zombis DLC volt, ami magában is megállt volna mint játék. A robotos DLC meg szerintem katasztrofálisan értelmetlen volt.
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2015.03.26. 16:49:03
  • KRTuning #2
    A második rész után kipróbáltam az elsőt is. Száraz, élettelen, céllövölde. Csatlakozom, inkább harmadik részt, ne frissített elsőt.
  • Sir Quno Jedi #1
    De ne ezzel szórkozzanak már, hanem csinálják azt a rohadt 3. részt!