Ötvös Tibor

A Legacy of the Void lezárja a StarCraft eddigi történetét

A Legacy of the Void lezárja a StarCraft első részében megkezdett történetet.

A Legacy of the Void béta-tesztelése március 31-én kezdődik és a premier után végre teljes lesz a StarCraft 2 is. Ezzel pedig le is zárul a történet, melyet még a StarCraft első részében kezdtek el az alkotók. Ez annyit jelent, hogy minden szál elvarrásra kerül, ugyanakkor nem ez lesz az utolsó alkotás a franchise-ban.

"A StarCraft univerzum tovább él" - árulta el a Blizzard egyik képviselője az IGN kérdésére válaszolva. "Reményeink szerint más aspektusait is megmutathatjuk majd eme világnak, de a történet, melyet a StarCraft első részében elkezdtünk és a másodikban folytattunk a Legacy of the Voidban befejeződik. Az összes fő karakter sztorija megnyugtató lezárást kap."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Venator #4
    Az például kifejezetten tetszene. Hátha nem erőltetik tovább a különböző univerzumok kevergetését mert az nagyon idegesítő.
  • Serutekin #3
    űr lenni végtelen, ellenség bárhonnan jöhetni, elég lenni féregjárat. :)
  • Cickány90 #2
    Öhm, Xel'nagák? Úgy emlékszem, mintha rájuk utalgattak volna nagyon a 2. részben, de mondjuk már régen játszottam vele ^^"
  • Ender Wiggin #1
    De mit lehet még ebben az univerzumban elmesélni, ami nem ellenkezik minden eddigi logikával? Ha egyszer a legnagyobb fenyegetés a hibrid zerg mittudoménmi volt és a legerősebb lények harcoltak egymással. Elvarrják, é sutána mi marad? Semmi. Újakat kell kreálni, ami ellenkezik azzal, hogy a hibrid zerg meg előtte Kerrigan volt az univerzum ellensége. Ugyanez a gond a Mass Effecttel is. Mi lehet még akkora motiváló erő, mint a reaper-fenyegetés? ha ninc sreaper, akkor nincs miről mesélni. Maximum kis pszlicsáré baromságokról, ami sosem készteti a játékost akkora emócionális befektetésre, mint, ami korábban volt...